78 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αναλάβετε τον ρόλο της ιέρειας Lily, η οποία ξυπνάει χωρίς καμία ανάμνηση ή γνώση για το που βρίσκεται. Πολεμήστε δύσκολους εχθρούς, εξορκίστε τους και στρατολογήστε τους ως συμμαχικά πνεύματα. Συνδυάστε τις ψυχές τους για να δημιουργήσετε έναν σωματοφύλακα με μορφή φαντάσματος ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας.

Είδος:Metroidvania
Δημιουργός:Live Wire, Adglobe
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
87
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
2021-08-10
Ένας εξαιρετικός Metroidvania τίτλος, που συνδυάζει εύστοχα τα καλύτερα στοιχεία του είδους με αρκετά αυξημένη δυσκολία.
80
GSak (PC)
2021-08-08
Το Ender Lilies: Quietus of the Knights διαθέτει την ατμόσφαιρα ενός γοτθικού, σκοτεινού παραμυθιού και το gameplay ενός πολύ καλού metroidvania. Θα μπορούσε μάλιστα να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα στο είδος του τα τελευταία χρόνια.
80
Οδυσσέας Γιαννιώτης (Xbox SeriesX|S)
2021-08-06
Το Ender Lilies: Quietus of the Knights είναι ένα σύγχρονο, "formulaic" metroidvania action-rpg, που, χωρίς να φέρνει τίποτε νέο στο τραπέζι, καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια των φίλων του είδους, κυρίως επειδή τικάρει όλα τα απαραίτητα κουτάκια.
75
Γιώργος Σκένδρος (PC)
2021-08-04
Ένα μελαγχολικό Platform Adventure με απολαυστικές μάχες.
70
antonakis1990 (PC)
2021-08-02
Θα θέλαμε Voice Acting όπως και καλύτερο έλεγχο των χτυπημάτων ανάλογα με τα επίπεδα. Επίσης θα ήταν πολύ ωραίο να υπήρχε δυνατότητα saves σε πιο πολλά σημεία. Το περιβάλλον και ο σχεδιασμός του είναι πραγματικά πανέμορφος. Ένας τίτλος καλλιτεχνικός που θεωρούμε πως αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση