76 Βαθμολόγιο
με βάση 23 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Outriders είναι ένα co-op RPG shooter για έναν έως τρεις παίκτες, σε ένα πρωτότυπο, σκοτεινό και απεγνωσμένο κόσμο sci-fi. Με την ανθρωπότητα να δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα, θα δημιουργήσεις τον δικό σου Outrider (4 εναλλακτικές κλάσεις με την καθεμία να έχει διαφορετικές ιδιότητες και στυλ παιχνιδιού) και θα βιώσεις μία περιπέτεια στον εχθρικό πλανήτη Enoch.

Είδος:RPG, TPS
Δημιουργός:People Can Fly
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Stadia, XboxOne, Xbox SeriesX|S
80
Kiriakos Verros (PS5)
2021-04-20
Το Outriders έρχεται χωρίς να θέτει κάποια νέα standards στην κατηγορία. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως ο τίτλος θα σας απασχολήσει κυρίως για το gameplay του καθώς είναι απολαυστικό και σε συνδυασμό με τους RPG μηχανισμούς δημιουργεί ένα ωραίο σύνολο.
80
George Nterilas (PC)
2021-04-18
Ένα άκρως διασκεδαστικό και δουλεμένο looter shooter το οποίο δεν πρέπει να χάσετε. Ότι πρέπει για co-op με την παρέα σας. Μία πραγματικά πολύ όμορφη προσπάθεια από την People Can Fly.
80
Οδυσσέας Γιαννιώτης (PS5)
2021-04-16
Το Outriders είναι ένας αξιοπρεπέστατος πρωτοεμφανιζόμενος 3rd person shooter τίτλος που ξαφνιάζει ευχάριστα με τη διάρκειά του και αποδεικνύει έμπρακτα πως μπορεί να σταθεί ένα looter shooter χωρίς απαραίτητα να είναι παιχνίδι-υπηρεσία, αρκεί απλά να είναι ένα καλό παιχνίδι.
80
Αχιλλέας Παντής
2021-04-14
Το Outriders είναι ένα αξιόλογο third-person looter shooter, με μεγάλη προοπτική αν υποστηριχθεί σωστά απ' τους developers και προστίθεται συχνά νέο υλικό.
80
Δημήτρης Μίχος (PS5)
2021-04-12
Η πολωνική εταιρία μας ξάφνιασε ευχάριστα, κυκλοφορώντας ένα από τα πιο καλοδουλεμένα και ευχάριστα looter-shooters που υπάρχουν εκεί έξω.
80
Λεωνίδας Πάτρας (PS4, PS5)
2021-04-10
Το Outriders είναι ένα ολοκληρωμένο shooter τρίτου προσώπου που προσπαθεί να αφήσει το στίγμα του με τον δικό του τρόπο, με τα σωστά και τα λάθη του. Είναι ένας τίτλος με στιβαρούς μηχανισμούς στο gameplay που δεν θα φέρει την επανάσταση, αλλά θα σας χαρίσει δεκάδες ώρες ενασχόλησης.
79
Μίλτος Παγωνίδης (PS5)
2021-04-08
Σε γενικές γραμμές, το Outriders μοιάζει να έρχεται από μια πιο απλοϊκή,παλαιότερη εποχή αλλά παρά τις εμφανές του αδυναμίες έχει πράγματα να προσφέρει και μπορεί υπό συνθήκες να γίνει αρκετά διασκεδαστικό.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2021-04-06
Το Outriders είναι ένα από τα καλά looter shooters και σίγουρα μια ακόμα έκπληξη. Μπορεί να μην φέρνει κάτι διαφορετικό στο είδος, αλλά ούτε και χρειάζεται να το κάνει. Παίρνει όλα τα θετικά παλαιότερων Shooter RPGs και τα ενισχύει με την δική του ατμόσφαιρα και gunplay.
70
Θέμης Μπολτσής (Xbox SeriesX)
2021-04-04
To Outriders μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι άλλης εποχής, με σχεδιαστικά ψεγάδια που αφορούν κυρίως τη δομή του, αλλά κατάφερε να μου προσφέρει άφθονη διασκέδαση.
65
senior k (PS4)
2021-04-02
Όσοι το έχετε μέσω του Gamepass αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε, οι υπόλοιποι όμως πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά πριν δώσετε το αξιοσέβαστο ποσό ενός triple A παιχνιδιού. Ειδικά όταν σε πολλούς τομείς, δεν το βγάζει προς τα έξω...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση