81 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ενώ βρίσκεται φυλακισμένος στο Balduq, ο Adol συναντά την Aprilis, μια μυστηριώδη γυναίκα που τον μετατρέπει σε Monstrum, ένα ον με υπερφυσικά δώρα και τη δύναμη να εξορκίζει τέρατα. Με τις νέες του δυνάμεις, πρέπει να σταματήσει μια σκιερή διάσταση που ονομάζεται Grimwald Nox, να αποκαλύψει τα μυστήρια της κατάρας του Monstrum και την αλήθεια πίσω από την αναταραχή στο Balduq.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Nihon Falcom
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5 (2023), Stadia, Switch
88
Αλέξανδρος Βουρής (PS4)
IGN Greece
2021-08-10
Μπορεί οι περιπέτειες του Adol Christin να είναι αναρίθμητες και άγνωστες σε κάποιους από εμάς, δεν είναι όμως ποτέ αργά να κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με τον κοκκινομάλη πρωταγωνιστή μας και τον πλούσιο κόσμο της σειράς Ys.
80
Χρήστος Χατζησάββας (PS4)
Enternity.gr
2021-08-08
Οι λάτρεις του Ys έχουν άλλη μια ποιοτική κυκλοφορία στα χέρια τους, οι οπαδοί των action/adventure RPG έναν τίτλο που αξίζει την προσοχή τους και η Nihon Falcom ένα ακόμη αξιόλογο κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά.
80
Σταύρος Λιναρδάκος (PS4)
GameOver.gr
2021-08-06
Αποτελεί ένα ακόμη εξαιρετικό κεφάλαιο της σειράς Ys και μια σίγουρη επιλογή για τους φίλους του franchise, το οποίο όμως χάνει λίγους πόντους στο τεχνικό κομμάτι του.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
JustGamer
2021-08-04
Σε γενικές γραμμές, το YS IX: Monstrum Nox είναι ένα αξιοπρόσεκτο action RPG με ενδιαφέροντα στοιχεία gameplay και αρκετές ώρες για εξερεύνηση.
76
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
GameWorld
2021-08-02
Ένα ακριμάτιστο JRPG που οδηγεί την σειρά του σε ανοδικότερη πορεία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση