46 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

H Gaia (Μητέρα Γη) χάνει τη μάχη από την Wyrm, μία πανίσχυρη απόκοσμη δύναμη η οποία θέλει να φέρει την καταστροφή. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του Cahal, ενός πρώην προστάτη της Gaia, γεννημένο κάτω από πανσέληνο και περήφανο λυκάνθρωπο πολεμιστή της φυλής Fianna, και μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις μορφές (άνθρωπος, λυκάνθρωπος, λύκος) ανάλογα με την κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Cyanide
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, XboxOne, Xbox SeriesX|S
50
GSak (PC)
2021-03-10
Το Werewolf: The Apocalypse - Earthblood θα μπορούσε να είναι ένα τίμιο, μέτριο προς καλό παιχνίδι, αν έβγαινε σε μια άλλη εποχή. Όμως, εν έτει 2021, αποτελεί ένα παιχνίδι παρωχημένο σε όλους τους τομείς.
50
Δημήτρης Μίχος (Xbox SeriesX)
2021-03-08
Η επαναληψιμότητα τόσο στο gameplay όσο και στο περιβάλλον κουράζει και δημιουργεί κορεσμό και σε συνδυασμό με τα μέτρια γεγονότα που εκτυλίσσονται, δεν υπάρχει κάτι που να μας κρατάει και να μας σαγηνεύει.
50
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2021-03-06
Το όλο πακέτο του gameplay θυμίζει έντονα τίτλους παλιότερων δεκαετιών, εκείνα τα παιχνίδια της εποχής του πρώτου PlayStation κυρίως, που πειραματίζονταν και δοκίμαζαν διάφορες ιδέες, πολλές φορές αταίριαστες μεταξύ τους, ενώ δεν υπήρχε καν η απαραίτητη τεχνογνωσία για να της στηρίξει, αλλά ούτε και επαρκές μπάτζετ.
40
Χρήστος Ντίνος (PS5)
2021-03-04
Δεν αξίζει για αγορά, και αν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάποιο playthrough, καλύτερα να περιμένετε όταν ενδεχομένως θα δοθεί δωρεάν σε κάποια από τις συνδρομητικές υπηρεσίες των Sony και Microsoft ή σε κάποιο PC game store.
40
Άκης Μαύρος (PS5/PS4)
2021-03-02
Παρά την χαμηλή τιμή διάθεσής του, σας προτείνουμε να μείνετε μακριά του, καθώς είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα το βρείτε πάρα πολύ φτηνά ή και καλύτερα, θα δοθεί δωρεάν σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση