65 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Κυριαρχήστε στον λαμπερό κόσμο του παγκόσμιου φαινομένου Destruction AllStars, ενός φαντασμαγορικού αθλήματος για επικίνδυνους οδηγούς που σπάει τους μετρητές στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Τελειοποιήστε την τέχνη της έντονης μάχης με οχήματα και χρησιμοποιήστε τέλειο συγχρονισμό, τακτικές και δεξιότητες για να προκαλέσετε ασύγκριτη ζημιά, καταστροφή και όλεθρο σε πολύχρωμες αρένες σε ολόκληρη την υδρόγειο.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Lucid
Πλατφόρμα:PS5
76
MeLigaLogia (PS5)
2021-02-14
Το Destruction AllStars είναι διαθέσιμο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τους συνδρομητές του PS Plus και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να ξεδώσετε έπειτα από μια κουραστική και αγχωτική μέρα!
72
Γιάννης Σιδηρόπουλος (PS5)
2021-02-12
Στην τωρινή του μορφή το Destruction AllStars είναι ένα αποτελεσματικό video game που μπήκε εμβόλιμα στην λίστα των αποκλειστικοτήτων του PS5 και μπορεί κάλλιστα να καλύψει τα gaming κενά σας, αλλά χρειάζεται πολλά ψωμιά ακόμα για να σφραγίσει την καθιέρωσή του στο PlayStation κοινό ή έστω για να πουλήσει το προφίλ του και μετά την λήξη της δωρεάν διανομής του.
65
Νικήτας Καβουκλής (PS5)
2021-02-10
Το Destruction AllStars είναι αδιαμφισβήτητα ένας καλός τρόπος να ξεσπάσετε τα νεύρα σας.
65
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2021-02-08
Όσο είναι δωρεάν στο PS Plus, προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε, καθώς για κάποιες ώρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό, μέχρι να φανούν τα ελαττώματά του. Όταν βγει από τη συνδρομητική υπηρεσία, θα πρέπει να κάνει κάτι καλύτερο για να αξίζει τα λεφτά του.
60
Χρήστος Ντίνος (PS5)
2021-02-06
Η έλλειψη περιεχομένου και διαφοροποίησης στο gameplay, αλλά και κάποιες άστοχες επιλογές στο monetisation του single player, σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή του, μας εμποδίζουν να το προτείνουμε για αγορά στην παρούσα μορφή του.
60
Φώτης Λαμπρινός (PS5)
2021-02-04
Το Destruction AllStars από τη Lucid Games, είναι ένα διασκεδαστικό Battle Royale που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του PS5 και του DualSense, αλλά πάσχει σε μερικά σημαντικά σημεία, που ευτυχώς είναι αναστρέψιμα.
60
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
2021-02-02
Το Destruction AllStars αποτελεί μια καλή βάση για κάτι εξαιρετικά διασκεδαστικό, αρκεί να προστεθεί μπόλικο περιεχόμενο και να υιοθετήσει μερικά από τα trends άλλων free to play παιχνιδιών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση