80 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γίνετε ένα μέντιουμ που κινείται ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους: τον πραγματικό και τον πνευματικό. Ως μέντιουμ με πρόσβαση και στους δύο κόσμους, έχετε μια ευρύτερη προοπτική και μπορείτε να δείτε πιο καθαρά πως δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε ό,τι αντιλαμβάνονται όλοι οι άλλοι. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, όλα έχουν μια αντίθετη πλευρά.

Είδος:Adventure, Horror
Δημιουργός:Bloober Team
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
86
George Nterilas (PC)
2021-01-20
Συστήνω ανεπιφύλακτα το παιχνίδι σε όλους σας.
85
Χρήστος Χατζησάββας (Xbox SeriesX)
2021-01-18
Η έμφαση δεν δίνεται στο gameplay και το παιχνίδι δεν διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρείας, οπότε όσοι επιθυμούν μια άριστη εμπειρία τρόμου δεν θα μείνουν απογοητευμένοι ενώ οι λάτρεις των Silent Hill θα εκτιμήσουν σίγουρα την ατμόσφαιρα, την αισθητική και την πλοκή όμως πιθανότατα δεν θα καλυφθούν από το gameplay.
85
Δημήτρης Μίχος (Xbox SeriesX)
2021-01-16
Το The Medium ίσως να μην είναι η μεγάλη (χρονική;) αποκλειστικότητα που κατάφερε να εξασφαλίσει η Microsoft, δεν είναι ούτε όμως κάτι που μπορεί να αγνοηθεί, και σε συνδυασμό με την εισαγωγή του την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στο Game Pass, θεωρείται απαραίτητο -έστω- να δοκιμαστεί από κάθε λάτρη της horror σκηνής και συνδρομητή της υπηρεσίας.
85
Πάνος Καφετζής (Xbox SeriesX)
2021-01-14
Μια σοβαρή και πολύ όμορφα δοσμένη ιστορία, ντυμένη με ένα καταπληκτικό soundtrack και έξυπνους Gameplay μηχανισμούς αλλά και με αρκετά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα.
82
Χρήστος Καπάνταης (Xbox SeriesX)
2021-01-12
Θεωρούμε ότι η αγορά του είναι επιβεβλημένη στους λάτρεις των Horror Games, των Story Driven maniacs αλλά και σε όσους θέλουν να έχουν έναν πολύ ποιοτικό τίτλο μίας εταιρείας που δείχνει ότι μόλις ξεκίνησε. Κρατήστε για το τέλος αυτό: It all starts with a dead girl...
80
Leo360 (Xbox SeriesX)
2021-01-10
Πρέπει να δείτε το The Medium ως μία εμπειρία τρόμου, όχι σαν ένα παραδοσιακό παιχνίδι. Κάτι κοντά σε αυτά της Quantic Dream, δηλαδή interactive movie, αλλά πολύ πιο... interactive. Αν έχετε Xbox Series X ή δυνατό PC, το The Medium είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε στο Xbox Game Pass.
80
Φώτης Λαμπρινός (Xbox SeriesX)
2021-01-08
Το The Medium από την Bloober Team, γίνεται το πρώτο exclusive της Microsoft για τη νέα γενιά, με νέες ιδέες και αρκετές επιρροές από το παρελθόν του είδους, ελπίζοντας να αφήσει το δικό του στίγμα.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2021-01-06
Αν έχετε ξαναπαίξει το The Medium δεν υπάρχει λόγος επιστροφής, το χειριστήριο και τα κόλπα του δεν αρκούν για να ανανεώσουν τόσο την εμπειρία, όμως καταφέρνουν να τη βελτιώσουν αρκετά ώστε για νεοφερμένους να είναι στην καλύτερη εκδοχή της ως τώρα.
70
Νικόλας Μαρκόγλου (Xbox SeriesX)
2021-01-04
Η ελλιπής αξιοποίηση των δύο παράλληλων κόσμων σε gaming όρους η αλήθεια είναι ότι δίνει έντονα την εντύπωση της χαμένης ευκαιρίας και το γενικότερα απλουστευμένο gameplay μπορεί να κρατάει πίσω την εμπειρία. Εντούτοις, το ξετύλιγμα του σκοτεινού σεναριακού κουβαριού είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας.
60
Σάκης Καρπάς (Xbox SeriesX)
2021-01-02
Δεν είναι κακό παιχνίδι και εννοείται το προτείνω στους fans του είδους. Άλλωστε μόνο και μόνο για το soundtrack του Akira Yamaoka, αξίζει να το ζήσεις. Ως παιχνίδι δεν είναι κάτι τεράστιο όμως.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση