75 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Scott Pilgrim επιστρέφει και σε συνεργασία με τους Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills και άλλους, παλεύει για την αγάπη, ενάντια σε δυνατούς αντιπάλους H Complete Edition περιλαμβάνει το remaster του βασικού παιχνιδιού καθώς και τα DLCs - Knives Chau και Wallace Wells.

Είδος:Beat 'em Up
Δημιουργός:Ubisoft
Πλατφόρμα:PC, PS4, Stadia, Switch, XboxOne
90
Ανδρέας Ελευθεριάδης (PC)
GameSenpai.gr
2021-01-20
Γενικά είναι ένα ολοκληρωμένο 2D brawler, όντας άρτιο από όλες τις πτυχές και είναι από τα καλύτερα του είδους. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε fan του Scott Pilgrim. Θα αρέσει και σε λάτρεις του είδους ή σε κάποιον που θέλει ένα ωραίο couch co-op παιχνίδι.
80
Νικήτας Καβουκλής
Enternity.gr
2021-01-18
To Scott Pilgrim Vs. the World: The Game - Complete Edition θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως blast from the past και έρχεται να σας προσφέρει διασκέδαση όπως τα κλασσικά beat 'em up games των arcades.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
JustGamer
2021-01-16
Το Scott Pilgrim vs. The World - Complete Edition είναι ένας τίτλος που δεν πρέπει να λείπει από τους λάτρεις των beat-'em-ups και της ίδιας της σειράς. Είναι πιστό στο source material, και μας δείχνει για άλλη μια φορά πως είναι διαχρονικό και άκρως διασκεδαστικό.
73
Πέτρος Κυπραίος (Switch)
gameslife!
2021-01-14
Αν και θα το θέλαμε να είναι πιο πλούσιο, σύγχρονο και με περισσότερο περιεχόμενο, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ακριβώς έκδοση, ωστόσο το εν λόγω old-school 2D fighting game είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσει μπόλικες στιγμές ξέγνοιαστης κι ανάλαφρης αυθεντικής brawling διασκέδασης.
70
Ερμής Δερβίσης (PS4)
GameWorld
2021-01-12
Όσοι θέλετε να θυμηθείτε μια άλλη εποχή του gaming, δοκιμάστε το.
70
Στάθης Καλαφάτης (PS4)
Psaddict.gr
2021-01-10
Βρισκόμενη αντιμέτωπη με μερικά από τα πιο εμφανή θέματα του τίτλου, η Ubisoft επέλεξε τον εύκολο δρόμο, κυκλοφορόντας μία απλά καλή αντί για μία εξαιρετική έκδοση ενός λατρεμένου της IP.
70
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2021-01-08
Συμπερασματικά, το Scott Pilgrim VS The World: The Game είναι ένα συμπαθέστατο beat' em up που οι οπαδοί του είδους θα πρέπει να αποκτήσουν με κλειστά τα μάτια, πόσο μάλλον όταν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται επίσημα στις οθόνες των PC μας. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, το παιχνίδι δύναται να προσφέρει μερικές ώρες ποιοτικού fun με παρέα, αλλά ως εκεί.
70
Λεωνίδας Πάτρας (PS4, Switch)
VideoGames24
2021-01-06
Το Scott Pilgrim vs. The World: The Game δεν είναι ένα παιχνίδι που ξαναγράφει τη φόρμουλα των beat 'em ups, καθώς δεν περιέχει ιδιαίτερες πρωτοτυπίες, είναι όμως ένας πολύ ενδιαφέρων τίτλος με πανέμορφο pixelated εικαστικό και μουσική που παραπέμπει στα arcade της χρυσής εποχής του genre.
67
Μάρκος Ασκανιάν (PS4)
SAVE THE GAME
2021-01-04
Είναι πάντως ένας αρκετά ενδιαφέρων τίτλος ο οποίος σίγουρα θα σας κερδίσει αν είστε fan της νοσταλγίας και των beat'em ups.
60
Δημήτρης Αγγέλου (XboxOne)
GameOver.gr
2021-01-02
Αποτυγχάνει να δώσει το κάτι παραπάνω που θα το ξεχωρίσει από τη σωρό, και παρά τις κάποιες ποιοτικές ώρες διασκέδασης που χαρίζει στο σύνολό του, δεν καταφέρνει να επαληθεύσει τους λόγους ύπαρξης μιας μεταφοράς του στο σήμερα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση