73 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα rhythm action game που βασίζεται στο σωστό timing της πίεσης του ανάλογου κουμπιού και αναβιώνει την ιστορία του franchise ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι του. Αυτό συμβαίνει μέσω της μουσικής, καθώς περιλαμβάνονται περισσότερα από 140 αγαπημένα κομμάτια της εν λόγω σειράς gaming τα οποία θα σου επιτρέψουν να ταξιδέψεις σε μαγικούς κόσμους όπως ποτέ άλλοτε!

Είδος:Action, Rhythm
Δημιουργός:Square Enix
Πλατφόρμα:PC (2021), PS4, Switch, XboxOne
80
Σταύρος Λιναρδάκος (PS4)
2020-12-16
Το Kingdom Hearts: Melody of Memory είναι ένα ιδιαίτερο μουσικό παιχνίδι που εμπεριέχει μια μουσική βιβλιοθήκη αντλημένη από την ανθολογία των Kingdom Hearts, κάτι που αυτομάτως σημαίνει ξεκάθαρα πως απευθύνεται στους λάτρεις της σειράς. Αν είστε ένας από αυτούς, το σίγουρο είναι πως θα περάσετε καλά.
80
Χρήστος Καπάνταης (PS4)
2020-12-14
Αν είστε φαν των ρυθμικών παιχνιδιών, της Disney ή του Kingdom Hearts, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε δικό σας.
80
Άρης "TheBlackDogGR" (Xbox SeriesX)
2020-12-12
Βολικό, απαιτητικό, γνώριμο και 100% Kingdom Hearts ακόμα και αν πρόκειται για ένα rhythm game, το Melody of Memory μπορεί πολύ εύκολα να βρει μια μόνιμη θέση στην κατηγορία "My Games and Apps" του Xbox σας ακόμα και αν δεν έχετε καμία σχέση με την σειρά και ψάχνετε ένα παιχνίδι για να αποφορτίσετε στο τέλος της μέρας.
75
Marioland (PS4)
2020-12-10
Το Kingdom Hearts: Melody of Memory είναι ένα ωραίο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της σειράς Kingdom Hearts, η οποία ναι μεν σεναριακά είναι ακατανόητη και μπερδεμένη, αλλά ταυτόχρονα είναι γοητευτική, πολύχρωμη και πάρα πολύ όμορφη.
72
Αλέξανδρος Βουρής (XboxOne)
2020-12-08
Μία ανανέωση της υπόσχεσης για την επιστροφή μας στον κόσμο του Kingdom Hearts που απευθύνεται κυρίως στους fans της σειράς και τους μουσικόφιλους.
70
Έκτωρ Αποστολόπουλος (PS4)
2020-12-06
Το Kingdom Hearts: Melody of Memory είναι ένα λούνα παρκ για τους fans της σειράς και μία πολύ καλή επιλογή για εκείνους που αρέσκονται να ασχολούνται με τα rhythm games.
70
Γιάννης Αρχοντίδης (Switch)
2020-12-04
Είναι ένα πολύ ευχάριστο μουσικό παιχνίδι, στο οποίο σίγουρα θα περάσετε καλά για 10 ώρες. Αυτό φυσικά με δεδομένο οτι είστε fan του Kingdom Hearts.
60
Nicilos (Switch)
2020-12-02
Κάποιες επιλογές όπως η μη παραμετροποίηση των ομάδων ή των χαρακτήρων σας, τα επαναλαμβανόμενα επίπεδα, η απλή απεικόνιση στον οπτικό τομέα και τα σχετικά αδύναμα modes δύο παικτών απομακρύνουν τον τίτλο από τον τύπο της εμπειρίας που θα έπρεπε να προσφέρει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση