80 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Observer: System Redux είναι το next-gen remaster του cyberpunk horror Observer, με σημαντικά βελτιωμένα γραφικά με ray tracing, τρεις νέες αποστολές, νέες περιοχές και ανανεωμένα μοντέλα χαρακτήρων.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Bloober Team
Πλατφόρμα:PC, PS5, PS4 (2021), XboxOne (2021), Xbox SeriesX|S
90
The "Joker" (Xbox SeriesS)
2021-07-14
Με επανασχεδιασμένο τον οπτικό τομέα, νέους μηχανισμούς και επιπλέον περιεχόμενο, το Observer System Redux προσφέρει εκείνη την φρεσκάδα που θα σας κάνει να ασχοληθείτε μαζί του.
90
Giwrgos Konstantinopoulos (PC)
2021-07-12
Αν απολαμβάνετε τα ψυχολογικά horror games, τότε είναι ένας τίτλος που πρέπει να παίξετε. Είναι φανερά ανανεωμένο με νέο υλικό και μια γερή δόση cyberpunk στοιχείου.
82
Πάνος Καφετζής (Xbox SeriesX)
2021-07-10
Όσοι έπαιξαν το παιχνίδι στο XBOX One αξίζει να το επισκεφτούν ξανά, όσοι το προσπέρασαν, επιβάλλεται να το δοκιμάσουν.
80
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS5)
2021-07-08
Το Observer: System Redux αποτελεί μία από τις πιο τίμιες περιπτώσεις του launch του PS5. Το παιχνίδι καταφέρνει να λάμψει χάρις στο δυνατότερο hardware και ξεδιπλώνει επιτέλους τις πραγματικές του δυνατότητες.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2021-07-06
Πρόκειται για την καλύτερη μορφή του εξαιρετικού τίτλου, με νέο μάλιστα περιεχόμενο και χαμηλή τιμή, και μπορεί να σας απασχολήσει για 10 περίπου ώρες με αξιόλογες κυβερνοπάνκ ιστορίες ντετεκτιβικού τρόμου. Αν δεν το έχετε παίξει στην πρώτη του έκδοση ειδικά, μην το χάσετε.
70
Λάμπρος Δημακόπουλος (Xbox SeriesX)
2021-07-04
Σίγουρα, το Observer δεν αποτελεί benchmark τίτλο για να μετρήσει και να μελετήσει κάποιος τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς κονσολών, ούτε οι οπτικές αναβαθμίσεις σε έναν ΑΑ τίτλο δικαιολογούν την εκ νέου αγορά – σε καμία περίπτωση-, δεν παύει όμως να είναι μια ευπρόσδεκτη επιλογή για κάποιον που θα θελήσει να παίξει σήμερα το παιχνίδι.
65
Βασίλης Φλώρος (PS4)
2021-07-02
Δυστυχώς, η μεταφορά της αναβαθμισμένης έκδοσης του παιχνιδιού σε προγενέστερο hardware παρουσιάζει έντονη αστάθεια στο framerate ενός τίτλου που κατά τα άλλα θα σας απορροφήσει σε ένα κόσμο που θα σας κρατάει διαρκώς σε αγωνία, αντιμετωπίζοντας διεστραμμένες καταστάσεις, βιώνοντας τα εσώψυχα και κρυφά φρικιαστικά μυστικά μιας νοσηρής κοινωνίας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση