68 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η αγωνία της καταδίωξης σε περιμένει στο Need for Speed Hot Pursuit Resmastered. Τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα για ιλιγγιώδεις ταχύτητες βρίσκονται στη διάθεσή σου για να υπερβείς κάθε όριο και να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου στον πιο συναρπαστικό αγώνα ταχυτήτων με ανανεωμένα γραφικά, cross-platform multiplayer, ενώ περιλαμβάνονται και όλα τα DLC.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Criterion Games, Stellar Entertainment Limited
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
80
Δημήτρης Βασιλάκης (XboxOne X)
2020-11-14
Αν ψάχνετε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered προτείνεται ανεπιφύλακτα!
80
senior k (PS4)
2020-11-12
Μετά από μία δεκαετία επέστρεψε ένα από τα "καλά" Need For Speed και καταφέρνει να σταθεί δίπλα από αρκετά "μοντέρνα" παιχνίδια.
75
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS4)
2020-11-10
Σίγουρα μας μεταφέρει μια αυθεντική, γυαλισμένη εμπειρία του κορυφαίου αρχικού τίτλου, αλλά δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω, αφήνοντας το ίδιο το παιχνίδι να κουβαλήσει την αξία του ως ένα άριστο arcade racer για τους θιασώτες του είδους.
70
Γιώργος Τσακίρογλου (PS4)
2020-11-08
Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μας σχετικά με το Need for Speed Hot Pursuit Remastered, ουσιαστικά δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κάποιο σοβαρό ελάττωμα, πέρα φυσικά από την ηλικία του.
60
person (XboxOne)
2020-11-06
Αποτελεί προϊόν μιας άλλης εποχής όπου τα arcade racers ήταν πιο συχνά και ίσως να αξίζει για λόγους νοσταλγίας. Τα νεότερα παιχνίδια του είδους όμως είναι καλύτερα σε κάθε επίπεδο.
60
Στράτος Χατζηνικολάου (PS4)
2020-11-04
Ο τίτλος απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να θυμηθούν τα παλιά και δεν τους νοιάζουν τα γραφικά, αν είστε από αυτούς επενδύστε άφοβα. Οι υπόλοιποι, καλύτερα να προσπεράσετε και να πάτε σε μεταγενέστερο NFS τίτλο ή άλλο franchise γενικότερα.
50
Βασίλης Σιμιτσιάδης (PC)
2020-11-02
Ενώ είναι σίγουρα μια αναβάθμιση, φαινόταν ήδη από τα τρέιλερ και τώρα επιβεβαιώθηκε στη πράξη, ότι η αλλαγή είναι πέρα για πέρα επιφανειακή, έχουν αφεθεί στη μοίρα τους πολλά προβλήματα που υπήρχαν ήδη από το πρώτο παιχνίδι και απλά βασίζεται στην καλή φήμη του πρώτου τίτλου και τη νοσταλγία για μερικές πωλήσεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση