80 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εξερευνήστε τέσσερις κόσμους, κάθε ένας από τους οποίους παρουσιάζει πρωτοποριακό gameplay με χρήση των νέων και ευέλικτων λειτουργιών του ασύρματου χειριστηρίου PS5 DualSense. Το παιχνίδι παρέχεται δωρεάν για όλους τους χρήστες της κονσόλας PS5 και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι παίκτες να το απολαμβάνουν και μαζί με τις οικογένειές τους.

Είδος:Platformer
Δημιουργός:Asobi! Team
Πλατφόρμα:PS5
90
Κώστας Φάρκωνας (PS5)
2020-11-12
Το ότι δεν κοστίζει, δεν μειώνει σε τίποτε την αξία της όλης παραγωγής: είναι όσο ποιοτική θα περίμενε κανείς αν πλήρωνε γι' αυτήν, με την διαφορά πως αν είχε αναπτυχθεί για χρήματα δεν θα ήταν ποτέ αυτό το υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία των PlayStation. Ως (και) τέτοιο, το τιμούμε!
85
Παύλος Κρούστης (PS5)
2020-11-10
Αποτελεί love letter για την κονσόλα της Sony και είναι ιδανική περίπτωση για να εισάγει νέους fans στον κόσμο του PlayStation, ενώ παράλληλα γιορτάζει με τους παλαιότερους και επιδεικνύει τις δυνατότητες του DualSense.
80
Νικήτας Καβουκλής (PS5)
2020-11-08
To Astro's Playroom είναι ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό platformer, που θα σας κρατήσει συντροφιά για περίπου 4- 5 ώρες και από αυτό παράπονο δεν μπορεί να έχει κανείς, καθώς έτσι και αλλιώς το παιχνίδι έρχεται δωρεάν, προεγκατεστημένο με κάθε PS5.
80
Christos Elpidis (PS5)
2020-11-06
Πέραν της εκπαιδευτικής του υπόστασης, δεν παύει να είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που θα παίζεις ξανά και ξανά μέχρι να ανακαλύψεις όλα τα μυστικά του, τα οποία μπορείς να δεις συγκεντρωμένα στον ξεχωριστό "μουσειακό" χώρο του παιχνιδιού.
75
Παντελής Δασκαλέλος (PS5)
2020-11-04
To πρώτο... άστρο του PS5 είναι ένα ευχάριστο Platformer που αναδεικνύει τις δυνατότητες του DualSense. Με άλλα λόγια είναι ένας ιδανικός τίτλος για να "γνωρίσετε" το PS5 και να ζήσετε την παρθενική next-gen εμπειρία σας.
70
Μάνος Γρυπάρης (PS5)
2020-11-02
Μία πρώτη γεύση του PS5 και του DualSense...έτσι για το ζέσταμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση