76 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ταξίδεψε από τον πραγματικό κόσμο στα σουρεαλιστικά βασίλεια των αντικειμενικών αναμνήσεων και των υποκειμενικών εμπειριών, σ' αυτό το ψυχολογικό tech-noir θρίλερ. Η πειραματική παραψυχολογία, η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία τέμνονται για να λυθούν γρίφοι, να ξεκινήσουν διάλογοι και να βρεθεί η αλήθεια.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Playmestudio
Πλατφόρμα:PC
82
Orestis Syrianoglou (PC)
2020-10-08
Το The Signifier καταφέρνει να φέρει την υπόσχεση του εις πέρας. Υπόσχεται ένα παιχνίδι μυστήριου με ίντριγκα, αποφάσεις, μοναδικούς μηχανισμούς και το καταφέρνει πάρα πολύ καλά.
75
Ανδρέας Σταυριανουδάκης (PC)
2020-10-06
Το The Signifier είναι μια περιπέτεια μυστηρίου που θα "λυγίσει" το μυαλό του παίκτη με την παράλληλη έρευνα σε τρεις πραγματικότητες. Η ιδέα του Dreamwalker εντυπωσιάζει για τη δημιουργικότητα σε κάθε επίπεδο, δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περιήγηση στον πραγματικό κόσμο με την διαφορά να είναι καταφανής.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PC)
2020-10-04
Τελικά, το The Signifier είναι ένα πετυχημένο εγχείρημα, ένα tech-noir θρίλερ με πολλές ιδέες και βαριά sci-fi ατμόσφαιρα, που εντυπωσιάζει σε σημεία με την έμπνευσή του αλλά και με τα γραφικά και τις ερμηνείες των ηθοποιών.
70
El "Loco" (PC)
2020-10-02
Η μυστηριώδης φύση της υπόθεσης ήταν συναρπαστική και σου διατηρούσε το ενδιαφέρον. Ωστόσο, άφησε πολλές ερωτήσεις αναπάντητες και τελείωσε με ένα παράξενο και κάπως μη ικανοποιητικό τέλος. Υποθέτω ότι αν είστε λάτρης των walking sims και των παιχνιδιών που βασίζονται στην ιστορία, θα πρέπει να δοκιμάσετε το The Signifier.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση