76 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Απολαύστε ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο σε καθοριστική μορφή με ανανεωμένα γραφικά και πλήρως βελτιωμένο ήχο, όλες τις προηγούμενες επεκτάσεις που έχουν κυκλοφορήσει και νέες λειτουργίες παιχνιδιού.

Είδος:RTS
Δημιουργός:Tantalus Media, Forgotten Empires
Πλατφόρμα:PC
85
Thanos (PC)
2020-10-20
Παιχνίδι που θα περάσουν καλά νέοι παίκτες αλλά και οι παλιοί, επίπεδα δυσκολίας για όλους , ευχάριστο gameplay και μεγάλο story mode.
85
Πάνος Καφετζής (PC)
2020-10-18
Τo Age Of Empires III: Definitive Edition αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση όχι μόνο για τους φίλους των AOE, αλλά όλους όσους αγαπούν τα παιχνίδια στρατηγικής. Τα αναβαθμισμένα γραφικά και ο ήχος, σε συνδυασμό με τις νέες προσθήκες, και το εθιστικό gameplay, δημιουργούν ένα υπερπλήρες σύνολο που θα σας κρατήσει απασχολημένους για πολύ καιρό.
80
Αλεξης Καιρουζ (PC)
2020-10-16
Έχετε την ευκαιρία να αναπολήσετε παλιές στιγμές, όσοι το έχετε δοκιμάσει ήδη στην προηγούμενη έκδοση του, με όλες τις αλλαγές και όσοι δεν το έχετε ξανακουμπήσει, αξίζει τώρα να το ξεκινήσετε έχοντας την ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις βελτιώσεις του από την αρχή.
80
Κωνσταντίνος Κατσίρας (PC)
2020-10-14
Ειδικότερα αυτοί που έχουν ζήσει το παιχνίδι και στα πρώτα του βήματα, πίσω στο 2005, μεταφέρονται αυτόματα σε σκέψεις και στιγμές του τότε, που προσπαθούσαμε να νικήσουμε το AI με κάθε πιθανό τρόπο. Όμως, τα 4K γραφικά και το ανανεωμένο περιβάλλον έρχονται και μας προσγειώνουν στο σήμερα, όπου δημιουργούν ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο παιχνίδι για κάθε χρήστη.
75
Λίνα Χριστοπούλου (PC)
2020-10-12
Δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένη ή δυσαρεστημένη, μιας και επικράτησε μια μέση κατάσταση. Το AoE το έπιασα στα χέρια μου από πολύ μικρή ηλικία, μαζί με το Cossacks τότε και πραγματικά τα έλιωνα. Είναι ένα franchise που αποτέλεσε ορόσημο στο είδος του και αυτός είναι ο λόγος που απογοητεύτηκα από κάποιες επιλογές και αλλαγές.
75
Ζώης Μπέκιος–Ζαννίκος (PC)
2020-10-10
Η ανατριχιαστική αίσθηση όταν ξεκινάει να παίζει το main theme του Age of Empires ΙΙΙ: Definitive Edition μας φέρνει πίσω στα χρόνια που το RTS είδος έλαμψε.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PC)
2020-10-08
Μερικά προβλήματα παραμένουν και κάποιες πτυχές του gameplay δεν έχουν «μεγαλώσει» ομαλά, ενώ το remaster είναι πιο αχρείαστο σε σύγκριση με εκείνα των δύο προηγούμενων τίτλων του franchise. Όμως, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους το έχασαν, να γνωρίσουν το Age of Empires 3 στην καλύτερη μορφή του.
70
Yannis Katrivesis (PC)
2020-10-06
Εν κατακλείδι, το Age of Empires III: Definitive Edition κάνει όλα όσα θα έπρεπε να κάνει ένα remaster, αναβαθμίζει όλα τα textures, ξανασχεδιάζει κάποια άλλα ενώ αναβαθμίζει τον ήχο.
70
Απόστολος Δρέζος (PC)
2020-10-04
Είναι εμφανής η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια, όπως επίσης και η απόσταση του gameplay του 2020 με αυτό του 2005. Όσοι αγάπησαν το αρχικό παιχνίδι θα αγαπήσουν και την επανέκδοση, καθώς τα σφάλματα που υπήρχαν παραμένουν, παρά τις όποιες βελτιώσεις.
70
Θέμης Μπολτσής (PC)
2020-10-02
Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν, με το σημαντικότερο να είναι το optimization, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως οι Definitive Editions που έχουν κυκλοφορήσει είναι το τέλειο ορεκτικό πριν το Age of Empires IV. Ελπίζω και το κυρίως γεύμα να μας ανταμείψει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση