90 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Paradise Island, ένας ένας εξωπραγματικός κόσμος. Υπήρξε μια δολοφονία που μόνο η Lady Love Dies μπορεί να διαλευκάνει. Συγκεντρώστε στοιχεία και ανακρίνετε ύποπτους σ' αυτό το open world adventure. Μπορείτε να κατηγορήσετε οποιονδήποτε, αλλά θα πρέπει να έχετε ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου να πετύχετε καταδίκη στο δικαστήριο. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιος είναι ο ένοχος.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Kaizen Game Works
Πλατφόρμα:PC, Switch
100
Στέλιος Αναγνωστόπουλος (Switch)
2020-10-04
Με ένα τρίπτυχο: εκπλήξεις, εκπλήξεις, εκπλήξεις! Μόνο με αυτόν τον λιτό αλλά διθυραμβικό τρόπο μπορεί κανείς να περιγράψει ένα παιχνίδι που κυριολεκτικά ήρθε από το πουθενά δημιουργώντας «θόρυβο» γύρω του χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με ηχώ που ελπίζω να ακουστεί ξανά και ξανά και ξανά.
80
elchrys (PC)
2020-10-02
Συνδυάζοντας στοιχεία adventure, ανοιχτού κόσμου και φαντασίας, το Paradise Killer είναι ικανό να σας κρατήσει το ενδιαφέρον για αρκετές ώρες. Άλλωστε, εσείς επιλέγετε το πότε θα πάτε σε δίκη για να υποδείξετε τον δολοφόνο. Οι γρίφοι του είναι αρκετά απλοί, όμως η ατμόσφαιρα και οι ξεχωριστοί χαρακτήρες συντελούν στη δημιουργία ενός value for money τίτλου που θα εκτιμήσετε αν ψάχνετε ένα παιχνίδι μυστηρίου διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση