67 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Marvel's Avengers είναι ένα επικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας σε τρίτο πρόσωπο που συνδυάζει μια πρωτότυπη, κινηματογραφική ιστορία με παιχνίδι για έναν παίκτη και συνεργατικό παιχνίδι. Συγκεντρώστε μια ομάδα έως και τεσσάρων παικτών online, τελειοποιήστε εξαιρετικές ικανότητες, προσαρμόστε ένα αυξανόμενο ρόστερ των ηρώων και υπερασπιστείτε τη Γη ενάντια στις απειλές.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Crystal Dynamics, Eidos-Montréal, Crystal Northwest, Nixxes Software
Πλατφόρμα:PC, PS4, Stadia, XboxOne
80
Γιώργος Βουλγαρίδης (PC)
2020-09-20
Ένα υπέροχο αισθητικά παιχνίδι που διψά για περισσότερη ιστορία και νέο content.
71
senior k (PS4)
2020-09-18
Το προτείνω σίγουρα σε φανς των rpg, super hero φανς αλλά και σε πιό casual gamers. Τώρα αν είστε από αυτούς που περιμένουν το next best thing ή ένα αvengers να είναι όσο καλό όσο οι ταινίες, τότε λυπάμαι αλλά το παιχνίδι δεν είναι για εσάς.
70
George Nterilas (PC)
2020-09-16
Το Marvel's Avengers, πάσχει από ιδέες αλλά καταφέρνει και μας δίνει μία καλοφτιαγμένη ιστορία με πολύ καλή δομή και άκρως διασκεδαστική και επηρεασμένη από τους κινηματογραφικούς εκδικητές. Τίμια προσπάθεια αλλά χάνει σε κύρια σημεία. Περιμένουμε ένα καλύτερο sequel μιας οι κύριες βάσεις, μπήκαν.
70
Κυριάκος Στεργιάδης (PS4)
2020-09-14
Αξίζει το campaign του εν τέλει; Θα πω ναι, γιατί ήταν μια άκρως ψυχαγωγική, καλοσκηνοθετημένη και τίμια γραμμένη περιπέτεια -εκτός του villain- στα πρότυπα ενός superhero Uncharted/Tomb Raider. Από εκεί και πέρα όμως; Όπως προανέφερα πρέπει να υπάρξει περισσότερο ποικιλία και φαντασία στο όλο loot σύστημα, αλλιώς θα καταλήξει ένα νέο Anthem.
70
Ελένη Δρίβα (PS4)
2020-09-12
Η Crystal Dynamics μπορεί να μην παρέδωσε το Marvel's Avengers που όλοι είχαν αρχικά φανταστεί, αλλά τελικά δημιούργησε ένα διασκεδαστικό superhero παιχνίδι. Πέτυχε στο ύφος, το χιούμορ και τις επικές μάχες. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόλογο story στο σύμπαν της Marvel και μας έκανε να αγαπήσουμε και αυτή την εκδοχή των "Εκδικητών".
70
Πάνος Καφετζής (XboxOne X)
2020-09-10
Σίγουρα δεν μιλάμε για το παιχνίδι της 10ετιας, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα Super Hero Games που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή. Οι φίλοι της MARVEL και γενικότερα όσοι αρέσκονται σε παιχνίδια με υπερήρωες θα το απολαύσουν
70
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2020-09-08
Αν θέλετε να ασχοληθείτε μόνο με το campaign, μπορείτε να το κάνετε και θα διασκεδάσετε αρκετά, ιδίως αν είστε fan των ηρώων αυτών. Αν σας ενδιαφέρει το multiplayer περισσότερο, υπάρχουν άλλοι τίτλοι που κάνουν τα ίδια αλλά με πιο πετυχημένο τρόπο, και, όπως και να 'χει, είναι ακόμα νωρίς για να κριθεί το online κομμάτι στο σύνολό του.
65
Πάνος Αλεξόπουλος
2020-09-06
Το Marvel Avengers είναι ένα σχεδόν διασκεδαστικό παιχνίδι. Δίνει την αίσθηση του πρόχειρου σε μερικούς τομείς αλλά είναι γεμάτο δράση και σώζει κάπως την παρτίδα. Δείτε το αν ψάχνετε έναν τίτλο να γεμίσετε το χρόνο.
60
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS4)
2020-09-04
Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε στα χέρια μας ένα άκρως αξιόλογο campaign, που δεν πιάνει ποτέ το ταβάνι του, εξαιτίας της γενικότερης φύσης του τίτλου, καθώς και ένα endgame υλικό, το οποίο στην παρούσα φάση δεν δίνει και τόσα κίνητρα στον παίκτη να ασχοληθεί μαζί του επί ώρες.
30
Οδυσσέας Γιαννιώτης (PS4)
2020-09-02
Με το Anthem είδαμε κάποιες καλές βασικές ιδέες στο gameplay, που δεν είχαν το απαραίτητο περιεχόμενο και σχεδιαστική κατεύθυνση να τις υποστηρίξουν. Με το Fallout 76 γελάσαμε μέχρι δακρύων με τα μυριάδες bugs και κλάψαμε από πόνο για τον ευτελισμό της σειράς. Με το Marvel's Avengers απλά διαπιστώσαμε ότι το πηγάδι δεν έχει πάτο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση