67 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα action adventure που διαδραματίζεται στην αρχαία Ινδία. Ένα νεαρό κορίτσι, η Raji, έχει επιλεγεί από τους θεούς προκειμένου να αντιμετωπίσει την δαιμονική εισβολή που απειλεί με αφανισμό το ανθρώπινο βασίλειο.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Nodding Heads Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
70
Μιχάλης Χασάπης (Switch)
2020-09-06
Μέσα στις 6-7 ώρες που θα διαρκέσει το Raji: An Ancient Epic, ο παίκτης σίγουρα θα αποκομίσει αρκετά θετικά στοιχεία. Η σχετικά μικρή διάρκεια είναι μεν συνηθισμένη για indie τίτλους, αλλά αδυνατεί να δικαιολογήσει το "Epic" του τίτλου. Χαρήκαμε με την ομορφιά του, τη γνωριμία με μια κουλτούρα που βλέπουμε σπάνια και τη γενικότερη παραμυθένια ατμόσφαιρα του τίτλου.
70
Olak (Switch)
2020-09-04
Το παιχνίδι διαρκεί περίπου 3-5 ώρες αλλά η αφήγηση της ιστορίας είναι τόσο καλή που δεν το μετανιώνεις. Είχε κάποια μικρά τεχνικά θέματα αλλά τίποτα το αποκαρδιωτικό. Αφιερώστε του ένα χαλαρό απόγευμα και απολαύστε το.
60
Παύλος Κρούστης (Switch)
2020-09-02
Ίσως οι επιδόσεις στις υπόλοιπες πλατφόρμες είναι λιγότερο ενοχλητικές ή ίσως δούμε κάποιο sequel με σύστημα μάχης ανεπτυγμένο εκ νέου. Μάλλον είναι άδικο να κρίνουμε κατά αυτόν τον τρόπο ένα παιχνίδι με τέτοιες δυσκολίες ανάπτυξης, όμως τέθηκαν υψηλά στάνταρ και το μόνο δίκαιο είναι να κριθεί αναλόγως.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση