54 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα action adventure που διαδραματίζεται στην αρχαία Ινδία. Ένα νεαρό κορίτσι, η Raji, έχει επιλεγεί από τους θεούς προκειμένου να αντιμετωπίσει την δαιμονική εισβολή που απειλεί με αφανισμό το ανθρώπινο βασίλειο.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Nodding Heads Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
70
Μιχάλης Χασάπης (Switch)
GameOver.gr
2020-11-14
Μέσα στις 6-7 ώρες που θα διαρκέσει το Raji: An Ancient Epic, ο παίκτης σίγουρα θα αποκομίσει αρκετά θετικά στοιχεία. Η σχετικά μικρή διάρκεια είναι μεν συνηθισμένη για indie τίτλους, αλλά αδυνατεί να δικαιολογήσει το "Epic" του τίτλου. Χαρήκαμε με την ομορφιά του, τη γνωριμία με μια κουλτούρα που βλέπουμε σπάνια και τη γενικότερη παραμυθένια ατμόσφαιρα του τίτλου.
70
Olak (Switch)
Nintenders
2020-11-12
Το παιχνίδι διαρκεί περίπου 3-5 ώρες αλλά η αφήγηση της ιστορίας είναι τόσο καλή που δεν το μετανιώνεις. Είχε κάποια μικρά τεχνικά θέματα αλλά τίποτα το αποκαρδιωτικό. Αφιερώστε του ένα χαλαρό απόγευμα και απολαύστε το.
60
Goldy (PC)
Pony Studios
2020-11-10
Αξίζει την προσοχή σας, αλλά σ΄αυτή την τιμή αν δεν βγεί κάποια ακραία υψηλή προσφορά, δυστυχώς δεν αξίζει να το αγοράσετε.
60
Παύλος Κρούστης (Switch)
VideoGames24
2020-11-08
Ίσως οι επιδόσεις στις υπόλοιπες πλατφόρμες είναι λιγότερο ενοχλητικές ή ίσως δούμε κάποιο sequel με σύστημα μάχης ανεπτυγμένο εκ νέου. Μάλλον είναι άδικο να κρίνουμε κατά αυτόν τον τρόπο ένα παιχνίδι με τέτοιες δυσκολίες ανάπτυξης, όμως τέθηκαν υψηλά στάνταρ και το μόνο δίκαιο είναι να κριθεί αναλόγως.
50
Λεωνίδας Στραβάκος (XboxOne)
Unboxholics.com
2020-11-06
Το παιχνίδι είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να περάσει την ώρα του σε μια mobile συσκευή χωρίς να σκοτίζεται ιδιαίτερα, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές για να επενδύσετε τον χρόνο και τα χρήματά σας.
40
Χρήστος Μελίδης
kasseta.gr
2020-11-04
Δυστυχώς δεν κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό σε κανένα επίπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αστοχεί και στον απώτερο σκοπό του, το να με διδάξει δηλαδή στοιχεία της Ινδικής κουλτούρας και μυθολογίας.
30
Παναγιώτης Πετρόπουλος
Enternity.gr
2020-11-02
Το Raji: An Ancient Epic μόνο επικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση