76 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γίνε μέλος της παρέας του Mario και της νέας του φίλης Olivia και αντιμετώπισε τον Origami King και το στρατό του, που στελεχώνουν οι εισβολείς χαρτιού. Συνεργάσου με κάποιους εξαιρετικούς συντρόφους, που είναι ειδικοί στις μαγικές δυνάμεις και σώσε όλο τον κόσμο της Papercraft.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Intelligent Systems
Πλατφόρμα:Switch
85
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
2020-07-12
Ίσιο χαρτί, origami... στο τέλος της ημέρας και τα δύο είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό, ένα υλικό που συνθέτει μία πανέμορφη εμπειρία Paper Mario.
80
Yannis Katrivesis (Switch)
2020-07-10
Με την έλλειψη του xp και την πληθώρα του χρυσού στον κόσμο οι μάχες έχουν γίνει λίγο "άχρηστες" και φαντάζουν αγγαρεία μετά από λίγο, ειδικά σε περιοχές με πολλούς εχθρούς. Από την άλλη, η χαλαρή του προσέγγιση, το χιούμορ του, οι χαρακτήρες και πάνω απ όλα το artwork κάνουν το Paper Mario: The Origami King έναν πάρα πολύ διασκεδαστικό τίτλο.
80
Braveheart1980 (Switch)
2020-07-08
Από τώρα και στο εξής, όποτε έρχεται στο μυαλό η έκφραση "καθαρή διασκέδαση", θα σκεφτόμαστε (και) το Paper Mario: The Origami King!
80
Λεωνίδας Πάτρας (Switch)
2020-07-06
Το Paper Mario The Origami King αποτελεί μια δυνατή προσθήκη για τους Mario fans αρκεί να το προσεγγίσετε ως ένα απλό, εύκολο και πιο χαλαρό παιχνίδι.
70
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2020-07-04
Είναι μια πολύ διασκεδαστική, "δεμένη" περιπέτεια που προσφέρει μια χιουμοριστική ματιά στο σύμπαν του Mario και της Nintendo γενικότερα. Αν πάλι, ψάχνετε ένα παιχνίδι με βάθος στους μηχανισμούς, πρόκληση και ένταση, αγνοήστε το εντελώς.
60
Tholin (Switch)
2020-07-02
Δεν πρόκειται, φυσικά, για ένα παιχνίδι αντίστοιχο του The Thousand-Year Door αλλά για μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη σειρά που δείχνει ότι βγήκε βιαστικά ώστε η Nintendo να έχει μια δυνατή κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση