66 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το The Isle of Armor αποτελεί το πρώτο μεγάλο expansion των Pokemon Sword και Shield και διαδραματίζεται στο ομώνυμο νησί της Galar. Eκεί ζουν πολλά και διάφορα pokemon, ενώ υπάρχει και dojo για μάχες, όπου συναντάμε τον master Mustard και το legendary pokemon Kubfu.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Game Freak
Πλατφόρμα:Switch
78
Μίλτος Παγωνίδης (Switch)
2020-07-12
Σε κάθε περίπτωση το Isle of Armor είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα Sword/Shield και προσφέρει μια αρκετή «ζουμερή» περιοχή προς εξερεύνηση. Όσοι λάτρεψαν την λογική της Wild Area στο βασικό παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθούν στο έπακρο και αυτήν την επέκταση.
78
Nicilos (Switch)
2020-07-10
Ως είναι το Isle of Armor αξίζει τα χρήματα που θα δαπανήσετε τώρα. Μπορεί η ιστορία που προσφέρει να είναι μικρή αλλά επαναφέρει αρκετά αγαπημένα Pokémon, περιέχει πολλές μικροαποστολές και αποτελεί μια σωστή εμπειρία Άγριας Περιοχής.
70
Yannis Katrivesis (Switch)
2020-07-08
Τα Jigglypuff, Alakazam και Chansey είναι από τα πιο αναγνωρισμένα και αγαπημένα Pokémon –εγώ πάντα είχα ένα Alakazam στην βασική μου 6αδα- το να τα ξεκλειδώνεις με DLC με κάνει να πιστεύω πως αρκετά Pokémon σκόπιμα δεν έκαναν την εμφάνιση τους. Όσο και να λατρεύω το franchise είναι κάτι που θεωρώ ότι πρέπει να τονίσω, πως ένα μέρος του value είναι πλασματικό.
60
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2020-07-06
Η διαθεσιμότητα ενός νέου θρυλικού Pokemon, αν και δίνει την εξαιρετική ευκαιρία να προσθέσουμε έναν ισχυρό σύμμαχο στο roster μας, εν τέλει χάνει σημαντικά την αξία της λόγω των κανονισμών που αφορούν στα θρυλικά Pokemon στα επίσημα τουρνουά.
60
Άρης Φουρναράκης (Switch)
2020-07-04
Πέρα από την προσθήκη των νέων Pokemon και κάποιων ενδιαφερόντων χαρακτηριστικών, το περιεχόμενο του The Isle of Armor θα λέγαμε ότι απογοητεύει.
50
Γιάννης Αρχοντίδης (Switch)
2020-07-02
Το DLC Isle of Armor ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα στη ζωή μου, σε ένα από τα αγαπημένα μου franchise. Ήταν τόσο κακό, που και δωρεάν να ήταν πάλι δε θα μου άρεσε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση