75 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Purgatory, Ουαϊόμινγκ, έτος 1888. Μια περιοχή γεμάτη με καπνό από όπλα και σκοτάδι, αμαρτίες, ανθρωπόμορφα τέρατα και μάγισσες. Σε έναν σκοτεινό και υπόγειο λαβύρινθο που συνεχώς αλλάζει, ένας νεκρός, ο William Mason, πρέπει να πολεμήσει για να μπορέσει να βγει μέσα από το Καθαρτήριο. Μετρήστε κάθε σφαίρα και ενεργήστε με περίσκεψη. Θα χρειαστείτε γρήγορα αντανακλαστικά για να αποφύγετε, να καλυφτείτε, να οπλίσετε και να επανασχεδιάσετε την τακτική σας.

Είδος:Shooter
Δημιουργός:Upstream Arcade
Πλατφόρμα:PC, XboxOne
80
El "Loco" (PC)
2020-06-08
Με ένα συμπαγές σύστημα twin-stick shooting, το West of Dead είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο και λειτουργικό roguelike παιχνίδι. Αντίθετα, ο τίτλος έχει πραγματικά εξαιρετικό εικαστικό και ατμόσφαιρα. Προσθέστε ένα εξαιρετικό voice acting και μια διασκεδαστική και απαιτητική μάχη και έχετε έναν από τους καλύτερους τίτλους στην κατηγορία.
77
FrostBubbleZ (PC)
2020-06-06
Το West of Dead είναι μία ωραία προσθήκη στο roguelike genre, με πολλά χαρακτηριστικά να φαίνονται οικεία από άλλα παιχνίδια. Θεωρώ πως είναι σαφώς δυσκολότερο μετά από κάποιο σημείο σε σχέση με άλλα παρόμοια του είδους.
72
Αλέξανδρος Βουρής (XboxOne)
2020-06-04
Ένας κινηματογραφικός τίτλος υπό την μελωδική φωνή του Ron Perlman, που χάνει κυρίως από τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, και το μέτριο balancing στην τεράστια ποικιλία των όπλων του.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2020-06-02
Το τακτικό του gameplay σε συνδυασμό με την ανατριχιαστική και μυστήρια ατμόσφαιρα, το απαιτητικό επίπεδο δυσκολίας και το gunplay είναι στοιχεία αρκετά για να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον παρά τις ατέλειες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση