78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Beyond Blue είναι ένα narrative adventure που σας μεταφέρει βαθιά μέσα στην γαλάζια καρδιά του πλανήτη μας. Ζήστε την απίστευτη ομορφιά και το απεριόριστο μυστήριο καθώς εξερευνάτε τον αχαρτογράφητο βυθό του δυτικού Ειρηνικού Ωκεανού χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία

Είδος:Adventure
Δημιουργός:E-Line Media
Πλατφόρμα:iOS, PC, PS4, XboxOne
82
Αλέξανδρος Βουρής (PC)
2020-07-08
Άλλο ένα ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο, όπου ο φόβος για το άγνωστο συναντάει τον θαυμασμό για αυτό και τους κατοίκους της γαλάζιας καρδιάς του πλανήτη μας, με μικρές λεπτομέρειες να του στοιχίζουν το χαρακτηρισμό του τέλειου.
80
El "Loco" (XboxOne)
2020-07-06
Το Beyond Blue είναι ένα μάθημα που θα χαρείτε να ζήσετε και το προτείνουμε σε όλους τους παίκτες ανεξαιρέτως.
78
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
2020-07-04
Παρά τη σύντομη διάρκειά του και το αρκετά απλοϊκό gameplay, το Beyond Blue αποτελεί μια άρτια και διδακτική προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με ζητήματα που αφορούν τον βαθύ γαλάζιο κόσμο και τους κατοίκους του.
70
Ελένη Δρίβα (PS4)
2020-07-02
Το Beyond Blue είναι μια σύντομη περιπέτεια, με στοιχειώδη σενάριο και τα ελαττώματα δεν λείπουν. Παρ'όλα αυτά, η E-Line Media έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη υποβρύχια εμπειρία που κατορθώνει, έστω και για λίγο, να σας κάνει να νιώσετε λες και πραγματικά κολυμπάτε στον μαγευτικό βυθό της θάλασσας, παρέα με τα ακίνδυνα και τα επικίνδυνα πλάσματα που κατοικούν εκεί, ενώ και οι πληροφορίες που προσφέρει είναι ενδιαφέρουσες και πολύτιμες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση