85 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα real-time tactics game, το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να ελέγξει μια συμμορία ντεσπεράντος με ηγέτη τον αγαπημένο πιστολά John Cooper, ο οποίος καταδιώκει την νέμεση του. Το Desperados III σου επιτρέπει να προσεγγίσεις κάθε αποστολή με μια μεγάλη ποικιλία λύσεων και διαδρομών. Από την στιγμή που η συμμορία σου υπολείπεται πάντα αριθμητικά, μόνο η ευφυής χρήση του περιβάλλοντος και του ξεχωριστού χαρακτήρα κάθε ντεσπεράντο εξασφαλίζουν την επικράτηση.

Είδος:Strategy
Δημιουργός:Mimimi Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
96
Northlander (PC)
2020-06-20
Όλα τα στοιχεία που αποδίδουν φόρο τιμής στην εικόνα μας για το Far West είναι συγκεντρωμένα εδώ. Μελετήστε το πεδίο μάχης, σχεδιάστε κάθε σας κίνηση και για κάθε εναλλακτική. Οι φίλοι του είδους θα το λατρέψετε!
90
elchrys (PC)
2020-06-18
Απευθύνεται σε υπομονετικούς παίκτες, γι αυτό εάν δεν έχετε παίξει κάποιο παρόμοιο του είδους καλύτερα να δοκιμάσετε το demo του πρώτα. Το Desperados 3 είναι μια υπέροχη επιστροφή ιστορικής σειράς και απαραίτητη αγορά εάν σας άρεσαν τα προηγούμενα Desperados ή τα Commandos.
90
Νίκος Πλωμαριτέλης (PC)
2020-06-16
Το Desperados 3 σχεδιάστηκε με απόλυτο σεβασμό στο αρχικό Desperados, από μια εταιρία που αξίζει όλα τα εύσημα για τη διατήρηση του είδους.
90
Άρης Φουρναράκης (PC)
2020-06-14
Εν κατακλείδι, το Desperados III είναι ένα εξαιρετικό real-time tactics παιχνίδι που προσφέρει όλα όσα υπόσχεται και περιμένει ο παίκτης από αυτό. Τεράστια διάρκεια, ενδιαφέρουσες ιδέες και εξαιρετικούς χαρακτήρες με τις ξεχωριστές ικανότητές τους.
85
Γιώργος Βουλγαρίδης (PC)
2020-06-12
Ένα challenging RTT που σας μεταφέρει με επιτυχία στην Άγρια Δύση.
80
Yannis Katrivesis (PC)
2020-06-10
To Desperados III, μετά από 14 χρόνια απουσίας μας φέρνει ένα πολύ ωραίο και σωστά δομημένο stealth tactics παιχνίδι με ξεχωριστούς χαρακτήρες.
80
Νίκος Παπακωνσταντινου (XboxOne)
2020-06-08
Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα του τίτλου είναι η δυσκολία του και αυτό φυσικά δεν είναι μειονέκτημα για όλους. Τα εργαλεία που προσφέρονται στον παίκτη και ο σχεδιασμός των επιπέδων δίνουν μια πληθώρα προσεγγίσεων που ανταμείβει την υπομονή και την ευρηματικότητα.
80
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
2020-06-06
Η επιτυχημένη συνέχεια μιας αγαπημένης σειράς που άξιζε την πολυετή αναμονή μας.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2020-06-04
Τελικά, το Desperados 3 είναι ένα σύγχρονο real time tactics / stealth παιχνίδι, που θα ικανοποιήσει χωρίς αμφιβολία κάθε λάτρη του είδους. Έχει αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες, πετυχημένο setting, αρκετή ποικιλία και χορταστική διάρκεια.
75
Γιάννης Σαρρής (PS4)
2020-06-02
Το Desperados III προσπαθεί να κάνει ένα είδος παιχνιδιών, ξανά επίκαιρο. Το καταφέρνει συνδυάζοντας αποτελεσματικά το stealth στοιχείο, με έναν καλό real time χειρισμό και μηχανισμούς, που ευδοκιμούν πλέον σε third person τίτλους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση