75 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το όνομά σου είναι Ράνια. Αυτή είναι η πρώτη νύχτα που εργάζεσαι για την Cloudpunk, την ημι-νόμιμη εταιρεία διακίνησης πακέτων που εδρεύει στην αναπτυσσόμενη άναρχα πόλη Nivalis. Θα συναντήσεις και θα αλληλεπιδράσεις με μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων ανδροειδών, τεχνητής νοημοσύνης και αδίστακτων ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Καθένας έχει μια ιστορία και κατά τη διάρκεια μιας νύχτας στη Nivalis, όλα μπορούν ν' αλλάξουν.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:ION LANDS
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
80
Orestis Syrianoglou (PC)
2020-06-08
Πάντως εμένα με τράβηξε η ιστορία και το περιβάλλον μέχρι το τέλος, αν και το βρήκα κάπως μεγάλο, μπορώ να πω είναι ότι πιο κοντά έχουμε να παίξουμε στο Cyberpunk της CD Project Red αυτή τη στιγμή. Καλή δουλειά Developers περιμένω το επόμενο Project σας!
80
Χάρης Κωνσταντινίδης (PS4)
2020-06-06
Το Cloudpunk μπορεί να προσφέρει δεκάδες ώρες συντροφιάς με εφευρετικό τρόπο οδήγησης, έξυπνες και ενδιαφέρουσες ιστορίες κι έναν πελώριο κόσμο με μία τεράστια γκάμα αντικειμένων να ασχοληθεί κανείς.
70
elchrys (PC)
2020-06-04
Περιέχει στοιχεία τόσο walking sim όσο και open-world με διαλόγους ποιότητας adventure, δυστυχώς χωρίς να τους επιλέγετε ή να μπορείτε να αλληλεπιδράτε πολύ με το περιβάλλον. Ασχοληθείτε αν ψάχνετε για κάτι "ελαφρύ" με ατμόσφαιρα cyberpunk, αν θέλετε ένα walking sim με ιπτάμενα αυτοκίνητα ή αν θέλετε να γίνετε ο ταχυδρόμος του μέλλοντος για λίγες ώρες.
70
Γιάννης Μοσχονάς (PC)
2020-06-02
Μια καλοστημένη εκδοχή του μέλλοντος με απλά game mechanics και έμφαση στους συναρπαστικούς χαρακτήρες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση