Scooby-Doo!(2020)
(Scoob!) | Πρώτη προβολή: 17-09-2020

65
Βαλεντίνος Κατανοΐου
2020-09-20
Ένας μοντέρνος Scooby Doo που δεν εντυπωσιάζει, αλλά ούτε απογοητεύει.
60
Νίκος Δρίβας
2020-09-18
H ταινία Scoob! είναι σίγουρα ξεκάθαρη στις προθέσεις της και φυσικά ακολουθεί την γνωστή συνταγή με τις πολύχρωμες εικόνες, το χιούμορ, κάποιες συναισθηματικές εικόνες και όλα εκείνα τα οποία κάνουν αυτές τις ταινίες αρκετά επιτυχημένες.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
Η ταινία ουσιαστικά δεν έχει κάποιο καταστροφικό ψεγάδι, έχει δαιμονιώδη δράση, έχει όλα όσα έκαναν τη σειρά κλασσική, έχει χιούμορ, ευαισθησία και μηνύματα για τη φιλία, αλλά παραμένει αμετανόητα και αποκλειστικά παιδική.
50
Σπύρος Καραγεώργης
2020-09-14
Το Scoob είναι μία διασκεδαστική περιπέτεια με υπέροχο animation που δεν θα σας κάνει να κοιτάτε το ρολόι. Παρόλα αυτά, λόγω του σεναρίου το φιλμ θα δουλέψει καλύτερα για το νέο κοινό που δεν είναι εξοικειωμένο με το σύμπαν του Scooby Doo όπως οι παλιότεροι.
50
Νίκος Ρέντζος
2020-09-16
Χιούμορ υπάρχει αρκετό όπως είπαμε, ρυθμός αρκετά καλός για να κυλήσει το υλικό, απλώς κάπου μοιάζει να γίνονται τα πράγματα λίγο βιαστικά, με τη λογική του να συστήσουμε όσους μπορούμε εδώ για να κάνουμε τα επόμενα.
40
Ο διασημότερος τίτλος της μπράντας Hanna Barbera, στην παραγωγή του στούντιο της Warner, που δεν έριξε και λίγα χρήματα για να μαζέψει στο φωνητικό καστ αστέρες μεγέθους Efron, Forte, Isaacs, Seyfried, έως και τον πολύ Wahlberg, σχεδιαστικά τείνει περισσότερο προς το δισδιάστατο παλιομοδίτικο καρτούν, θεματικά προσφέρει μια παραφουσκωμένη πλοκή, που διαθέτει μεν κάποιο ενδιαφέρον, στην ουσία όμως στο πεδίο της διαρκούς φιλμικής ροής του animation, δεν κάνει ούτε την έκπληξη, ούτε την διαφορά.
40
Τάσος Ντερτιλής
Ο Σκούμπι Ντου είναι χαριτωμένος και αξιολάτρευτος, η παρέα του απρόβλεπτη και ολίγον αντισυμβατική, οι περιπέτειές τους είναι θεαματικές και πατάνε γερά στην παιδική φαντασία αλλά πέρα από ένα ηλικιακό target group το ενδιαφέρον χάνεται.
40
Δημήτρης Δανίκας
Νηπιαγωγείο
40
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
2020-09-10
Υπάρχουν αναφορές και σε άλλους ήρωες από το σύμπαν της Hanna – Barbera το ύφος του οποίου προσπαθεί να αντιγράψει η ταινία, όμως αυτές και μόνο δεν αρκούν για να κάνουν τη ταινία ενδιαφέρουσα, και για τους ενήλικους. Οι μικρότεροι και οι φαν της ηρωικής παρέας πάντως, θα περάσουν καλά.
40
Χρήστος Μήτσης
2020-09-12
Το διάσημο παιδικό τηλεοπτικό σίριαλ γίνεται ένα χωρίς ιδέες και απαιτήσεις κωμικό υπερηρωικό animation, το οποίο μπορεί να ενθουσιάσει το προεφηβικό κοινό και μόνο.
40
Τάσος Μελεμενίδης
2020-09-08
Η μοναδικότητα αυτή της σειράς εξαφανίζεται εδώ λόγω των φρεσκογυαλισμένων CGI και των ηρώων που αδημονούν να κάνουν crossover με άλλους αντίστοιχους για χάρη στελεχών κινηματογραφικών στούντιο που ονειρεύονται υπερ-σύμπαντα αντί να αφηγηθούν κάτι πιο ξεχωριστό και απλούστερο.
30
Χρήστος Μπακατσέλος
2020-09-06
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων του Σκούμπι Ντου θυμίζει επεισόδιο της διάσημης σειράς σε μεγέθυνση.
20
Λήδα Γαλανού
2020-09-04
Το αποτέλεσμα είναι αμήχανο, άνευρο και μάλλον χοντροκομμένο ακόμα και για μικρές ηλικίες, παρότι το ιστορικό ταξίδι της παρέας θα τους οδηγήσει μέχρι και την αρχαιότητα και... μια φλεγόμενη Ακρόπολη των Αθηνών!
20
Κατερίνα Ανδρεάκου
2020-09-02
Οι ενήλικες νοσταλγοί παλαιότερων version της σειράς που επιθυμούν και τα δικά τους παιδιά να μάθουν τι εστί Σκούμπι-Ντου και να τον αγαπήσουν όσο κι εκείνοι, καλύτερα ας βρουν... εκείνες τις παλαιότερες εκδοχές για να κάνουν τις αρχικές συστάσεις μαζί τους.
20
Θοδωρής Δημητρόπουλος
Μοντέρνα επαναφορά του γνωστού παιδικού, φτιαγμένη με ένα πανάσχημο πλαστικό ψηφιακό animation και με την όποια spooky γοητεία της κλασικής σειράς να απουσιάζει δίνοντας πάσα σε φτηνές ποπ αναφορές που σε σημεία προσεγγίζουν το παράλογο.
20
Χάρης Αναγνωστάκης
Το animation δεν έχει να δώσει κάτι περισσότερο απ' αυτά που έχουμε δει στην τηλεόραση και θα ευχαριστήσει μόνο τα νήπια, με ότι σημαίνει αυτό.