80
Λεωνίδας Στραβάκος (PS4)
2020-02-08
Αν σας έχει λείψει ένα διασκεδαστικό co-op παιχνίδι ή απλά ψάχνετε για μια ξεκούραστη και αληθινή χωρίς πολλές φανφάρες και πολύπλοκα συστήματα περιπέτεια, τότε σταματήστε να ψάχνετε. Το πόνημα της Typhoon Studios είναι σίγουρα το παιχνίδι σας!
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2020-02-06
Είναι πολύ ευχάριστο, έτσι για αλλαγή, να έχουμε και ένα μικρό σε διάρκεια, χωρίς χαοτικό περιεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο όμως όλα βρίσκονται εκεί που πρέπει και είναι όσα χρειάζεται. Καλά και τα παιχνίδια «ογκόλιθοι», όμως για κάθε Death Stranding και κάθε Witcher, ελπίζω να έχουμε και ένα Journey to the Savage Planet.
80
El "Loco"
2020-02-06
Σίγουρα ο τίτλος μπορεί να κάνει κάποια «κοιλιά» προσφέροντας μια επαναλαμβανόμενη εμπειρία κατά περιόδους, αλλά οι ποικιλία των gadgets, οι metroidvania φύση του και το χιούμορ του, το κάνουν μια ελκυστική πρόταση. Ειδικά αν συνυπολογίσουμε και την δυνατότητα co-op με έναν φίλο σας, το Journey to the Savage Planet μπορεί να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία.
75
Γιώργος Νικολαΐδης (PS4)
2020-02-04
Μια άκρως διασκεδαστική semi open world εμπειρία εξερεύνησης σε έναν όχι και τόσο εχθρικό πλανήτη, το Journey To The Savage Planet είναι ένα πολύ καλό ντεμπούτο για την Typhoon Studios και μια από τις πρώτες ευχάριστες εκπλήξεις του 2020...
70
Χρήστος Ντίνος (PS4)
2020-02-02
Με διάρκεια γύρω στις 10 με 15 ώρες, αν καλύψουμε όλο το διαθέσιμο υλικό του τίτλου με χαλαρό ρυθμό, και με γνώμονα την ιδιαίτερη παρουσίαση και χιούμορ που διαθέτει, θα λέγαμε ότι αξίζει να κάνετε ένα πέρασμα από τον κόσμο του Journey to the Savage Planet παρά τα όποια θέματα του.