80
Χρήστος Χατζησάββας
2019-12-20
Όσο κι αν με πικραίνουν τα στραβοπατήματά του, οι σχεδόν 30 ώρες που μου χάρισε, είναι κάτι που δεν θα έδινα πίσω ως αντάλλαγμα για καλύτερα γραφικά ή ομορφότερα μενού. Το Shenmue III είναι αυτό το σπάνιο παιχνίδι, όπου τα βαρετά, συνηθισμένα, καθημερινά πράγματα είναι αυτά που το κάνουν τόσο ξεχωριστό.
80
Μίλτος Παγωνίδης (PS4)
2019-12-18
Ακόμα και αν δεν συγκαταλέγεστε στους σκληροπυρηνικούς φαν της σειράς, το Shenmue 3 θα σας προσφέρει απλόχερα μια πιστή, "Dreamcast" εμπειρία. Τίποτε παραπάνω αλλά και τίποτε λιγότερο.
80
Σπύρος Ασημάκης
Παρά τα όποια ατοπήματα σε επίπεδο σεναρίου, μέσω του Shenmue III, ο παίκτης γίνεται και πάλι συνταξιδιώτης του Ρίο Χαζούκι. Όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μια μέρα.
70
Ign Staff (PC)
Αφηγείται μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ωστόσο το gameplay είναι κάπως "αδύναμο", αφού θα περάσετε τις περισσότερες ώρες ρωτώντας τους περαστικούς. Παρόλα αυτά, αν σας άρεσαν τα δύο προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, σίγουρα θα σας αρέσει και ο διάδοχός τους.
70
Νικόλαος Σύρπας (PS4)
2019-12-12
Απευθύνεται αποκλειστικά στους βετεράνους της σειράς.
70
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
2019-12-14
Ένα νοσταλγικό ταξίδι για τους οπαδούς της σειράς, με gameplay εγκλωβισμένο στο μακρινό παρελθόν.
70
Στρατής Ζουμπουλιάς
Δεν είναι ένα απλό ή εύκολο παιχνίδι για να καταφέρει κάποιος να απολαύσει πλήρως την εμπειρία του και για αυτό ακριβώς τον λόγο απευθύνεται στο κοινό που είναι διατεθειμένο να του δώσει αφοσίωση και χρόνο αλλά και να παραβλέψει τις αδυναμίες του και κάποια από τα ξεπερασμένα χαρακτηριστικά του.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
2019-12-16
Αν δεν είσαι ήδη φίλος του franchise και δεν έχεις την παρά μικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να σου προτείνουμε την αγορά του! Διασκεδάσαμε, cringαραμε, αναπολήσαμε και πλέον μπορούμε να πούμε πως ζήσαμε να παίξουμε και το Shenmue 3.
60
Γιώργος Πρίτσκας (PS4)
Προσωπικά με κέρδισε ολοκληρωτικά στην πρώτη πανέμορφη περιοχή του, για να με "χάσει" στην δεύτερη. Ένα ελαττωματικό αριστούργημα, ένα "γυαλισμένο" κειμήλιο μιας άλλης εποχής ή απλά μια ξεπερασμένη μετριότητα; Μόνο ο χρόνος θα μας δώσει την οριστική απάντηση.
60
Αλέξανδρος Ευθυμίου (PS4)
2019-12-10
Το Shenmue III αποτελεί ένα όνειρο για τους φανατικούς του franchise, οι υπόλοιποι ας του δώσουν μια ευκαιρία, με επιφύλαξη.
60
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2019-12-08
Είναι το ίδιο Shenmue και, όσο κι αν αυτό φέρνει κάποια απογοήτευση, φέρνει επίσης νοσταλγία για μια άλλη εποχή του gaming, καθώς και πολλά ζεστά συναισθήματα. Το Shenmue 3 είναι μια ολοκληρωτικά Shenmue εμπειρία, είναι η επιστροφή στο σπίτι και τη θαλπωρή του, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.
58
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2019-12-06
Υπερβολικά προσκολλημένο στο παρελθόν, η ενδιαφέρουσα ιστορία του Ryo χάνεται μέσα σε έναν κυκεώνα αρτηριοσκληρωτικών μηχανισμών.
50
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2019-12-04
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι δημιουργοί θέλησαν να κρατήσουν το Shenmue 3 όσο πιο πιστό γινόταν στην εμπειρία που πρόσφεραν τα παλιότερα Shenmue, και εν μέρει θα είχε δίκιο. Εντούτοις, στον γράφοντα αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εύκολη δικαιολογία για ένα παιχνίδι με παρωχημένους μηχανισμούς, ελλιπές υλικό και ανούσιες προαιρετικές ασχολίες.
50
Μάνος Βέζος
Δεν δικαιολογούνται για πολλαπλά ελαττώματα σε απλά θέματα quality of life και ζήτημα είναι το κατά πόσο δικαιολογούνται και για όλα τα υπόλοιπα.
40
Marioland (PS4)
2019-12-02
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού είναι το πόσο αναχρονιστικό είναι, που εν τέλει καταντάει κουραστικό και βαρετό. Σίγουρα υπάρχει ένα κοινό γι αυτό, αφού αυτές οι εμπειρίες σπανίζουν στο gaming, αλλά το κοινό είναι περιορισμένο και πολύ εξειδικευμένο. Αυτό που λέμε "niche". Αν ανήκετε σε αυτό το κοινό ή θέλετε μια πιο χαλαρή εμπειρία, το Shenmue 3 δεν θα σας "χαλάσει". Για οτιδήποτε άλλο, προτιμήστε τη σειρά Yakuza.