85
Leo360 (Switch)
2019-11-20
Νέα περιοχή, νέα ιστορία, νέα Pokemon και φρέσκος οπτικός τομέας είναι τα στοιχεία των Pokemon Sword / Shield που μπορούν όλοι να εκτιμήσουν, ακόμα και οι αρχάριοι παίκτες που μπαίνουν για πρώτη φορά στον μαγικό κόσμο των Pokemon. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια Pokemon, θα περάσετε πολλές ώρες διασκέδασης με τα Pokemon Sword / Shield.
80
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2019-11-14
Τα Pokémon Sword &Shield δεν είναι μετριότητες, άσχημα ή χάσιμο χρόνου και είναι άδικο να χαρακτηρίζονται έτσι. Θα μπορούσαν, όμως, να είναι από τα κορυφαία παιχνίδια της σειράς, αν είχαν δουλευτεί λίγο περισσότερο – και αυτή την ευκαιρία την έχασαν οριστικά. Ας ελπίσουμε πως τα επόμενα παιχνίδια θα βρουν ξανά τη θέση που τους ανήκει.
80
Dimitris Karamanidis (Switch)
2019-11-16
Το Pokémon Sword and Shield είναι αντικειμενικά ο μεγαλύτερος, ο πιο όμορφος και πιο φιλόδοξος τίτλος Pokémon που έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα.
80
Γιάννης Αρχοντίδης (Switch)
Αν σας αρέσουν έστω και λίγο τα Pokemon, θα λατρέψετε το Sword/Shield!
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2019-11-18
Το Pokemon Swordh & Shield ισορροπεί τα αρνητικά του με όλες τις νέες αλλαγές και προσθήκες που έκανε με την νέα περιοχή. Μπορεί να παραμένει εύκολο για βετεράνους και παλιούς παίκτες, ωστόσο προσφέρει όσα αγαπήσαμε στην σειρά όπως τις παραδοσιακές μάχες με τους γυμναστές, τα κλασικά catching mechanics και τις πολυαγαπημένες online μάχες με άλλους παίκτες.
79
Μίλτος Παγωνίδης (Switch)
2019-11-12
Δεν σημαίνει βέβαια ότι οι fans δεν θα απολαύσουν τον καινούργιο Pokemon τίτλο αλλά οι περικοπές που έχουν γίνει σίγουρα θα στιγματίζουν την άποψη των βετεράνων της σειράς. Και είναι κρίμα γιατί τα Sword/Shield άξιζαν καλύτερης μεταχείρισης από την Nintendo.
77
Σταμάτης Καράμπογας (Switch)
2019-11-10
Μας χαρίζει ώρες απόλυτης ευτυχίας και προχωράει την σειρά ένα βήμα μπροστά, όμως ακολουθεί την πεπατημένη των προηγούμενων και δεν προσφέρει ουσιαστικές αλλαγές.
76
MeLigaLogia (Switch)
2019-11-08
Συνοψίζοντας την εμπειρία μας, το Pokémon Sword το οποίο και δοκιμάσαμε, μας χάρισε έναν πανέμορφο κόσμο βγαλμένο από τα παιδικά μας χρόνια, βατό για αρχάριους παίκτες και ενδιαφέροντα για τους παλαιότερους, χάρη στο σύστημα Dynamax.
75
Άρης Φουρναράκης (Switch)
2019-11-06
Μπορεί οι νέες περιπέτειες των Pokémon να μην είναι αυτό που αναζητούν πολλοί, όμως σίγουρα αποτελούν μια αρκετά καλή, αν και μεταβατική, προσπάθεια για το franchise.
72
Shadowrush (Switch)
Οι Pokemon Sword και Shield είναι αντικειμενικά φοβεροί τίτλοι. Ίσως, μάλιστα, η καλύτερη Pokemon εμπειρία που είχα προσωπικά ως σήμερα. Ο κόσμος και τα Pokemon αποπνέουν φρεσκάδα και ζωντάνια. Παράλληλα, οι δημιουργοί δείχνουν να πειραματίζονται με νέες προσθήκες, όπως η Wild Area. Ταυτόχρονα, όμως, διατηρούν την κλασική συνταγή ενός Pokemon παιχνιδιού.
70
Νικόλαος Δερλός (Switch)
2019-11-02
Είναι πραγματικά κρίμα, γιατί πρόκειται για ένα καλό Pokémon τίτλο, ο οποίος αν έβγαινε στη θέση της έκτης γενιάς για παράδειγμα, θα μιλούσαμε για ένα μικρό αριστούργημα. Από τη μία, λοιπόν, η GameFreak πρέπει να τα ζυγίσει και να κρατήσει όλα όσα έκαναν το Pokémon το franchise που είναι σήμερα. Από την άλλη, η Nintendo νομίζω ότι είναι καιρός να αντιληφθεί ότι διαχειρίζεται έναν ΑΑΑ τίτλο.
70
Παναγιώτης Πετρόπουλος (Switch)
2019-11-04
Η Game Freak παραδίδει το πιο όμορφο παιχνίδι Pokémon. Ο κόσμος του θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία των fans, όμως τα ψεγάδια του είναι εμφανή από την αρχή μέχρι και το τέλος. Ανακυκλωμένα animations, δυσκολία... μαθητικού επιπέδου και περιορισμένο Pokédex.