90
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2019-11-08
Με μια θεαματική εικονογραφία με την πλήρη απουσία διαλόγου -εκτός κι αν μετρήσουμε τους βρυχηθμούς και του ουρλιαχτά- με ελάχιστο ανθρωπομορφισμό, και μια βίαιη ενέργεια τόσο στις εικόνες όσο και στο σενάριο, το «Primal» είναι μια σειρά που αξίζει να ανακαλύψετε.
90
Λάζαρος Κολαξής
2019-11-06
Το Primal αποτελεί μια επίδειξη καλλιτεχνικής ισχύος απ' τον Tartatovsky, ο οποίος μας υπενθυμίζει γιατί θεωρείται ένα απ' τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο. Το νέο του πόνημα δεν στερείται ούτε βίας, ούτε φαντασίας, αλλά κυρίως ούτε καρδιάς, κερδίζοντας έτσι επάξια μια θέση στη δικιά μας.
82
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2019-11-04
Ξεγυμνωμένο από λόγια και και συμβάσεις στην ανάπτυξη της ιστορίας, συμβολικά τοποθετημένο στο επίκεντρο μιας στιγμής αλλαγής, το «Primal» αποκτά έναν χαρακτήρα σιωπηλού εφιάλτη, υπαρξιακής επιβίωσης στο πρόσωπο της βαρβαρότητας.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2019-11-02
Ανά στιγμές συγκινητικό, ανά στιγμές σκληρό, ανά στιγμές ωστόσο επαναλαμβανόμενο και όχι τόσο ενδιαφέρον αφηγηματικά, κατορθώνει όμως να κλέβει τις εντυπώσεις με την καλλιτεχνική επιμέλεια που το διακρίνει σε όλους τους τομείς και με την δική του προσέγγιση πάνω στην προϊστορία.