100
Παναγιώτης Σταυράκης
Πρόκειται για ένα αριστούργημα που σίγουρα έχει καταφέρει να δώσει μια «φρέσκια πνοή» στον κόσμο του gaming. Πιθανότατα, αναφερόμαστε και σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.
100
Βασίλης Χατζηγεωργίου
Το RDR2 άξιζε κάθε στιγμή αναμονής που για τόσο καιρό υπομείναμε, παραδίδοντάς μας ένα πλήρες πακέτο δράσης και περιπέτειας, με μια κινηματογραφική ιστορία και τη γενικότερη ελευθερία που μόνο η Rockstar ξέρει να βάζει στα παιχνίδια της.
Ο τίτλος ξεπερνά κάθε προσδοκία, ακόμη και για τα δεδομένα της Rockstar, η οποία μας έχει καλομάθει με τίτλους όπως τα «Grand Theft Auto». Ο λόγος; Η σχεδόν ψυχαναγκαστική εμμονή της εταιρείας στην παραμικρή λεπτομέρεια, έχει οδηγήσει σε έναν μεγαλειώδη ανοιχτό κόσμο, ο οποίος και είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.
100
George Nterilas (PC)
Ένα παιχνίδι το οποίο θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια. Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και μην χάσετε αυτό το ταξίδι...
100
Ηλίας Παππάς (PS4)
2018-11-20
To Red Dead Redemption 2 είναι η ρομαντική αντίσταση σε αυτή την ιδέα του αδύνατου.
100
Σάκης Καρπάς (PS4)
2018-11-14
Αν υπάρχουν δέκα κόκκινα κουμπιά στον εαυτό μου, αυτό το παιχνίδι πάτησε τα έντεκα από αυτά.
100
Μαριάντζελα Παπαχρήστου (PS4)
2018-11-16
To Red Dead Redemption 2 καταφέρνει εκπληκτικά να συνδεθεί με την προηγούμενη ιστορία του, κάνοντας level up όλα όσα μας έδωσε με άλλους τίτλους της και προσθέτοντας παράλληλα νέες εκπλήξεις. Η Rockstar Games ξεπέρασε τον εαυτό της και παρέδωσε ένα ακέραιο και ζωντανό αριστούργημα.
100
Σάββας Καζαντζίδης (PS4)
2018-11-18
Δε δύναμαι να αντιληφθώ πώς κάποιος που θα ασχοληθεί με το RDR2 θα μπορέσει να κάνει κάτι άλλο παράλληλα στο gaming τομέα (εξαιρούνται οι περιπτώσεις εξάρτησης που πλέον έχουν απομακρυνθεί τόσο πολύ από το gaming σύμπαν μου, που έχουν πάψει να με απασχολούν).
100
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2018-11-12
Το Red Dead Redemption 2 ενσαρκώνει τα video games με τον τρόπο που τα φανταζόμασταν από παιδιά ως και σήμερα, φτάνει το μέσο στη ρομαντική υπόσταση που πάντοτε ονειρευόμασταν.
99
Πέτρος Κυπραίος (XboxOne)
Rockstar εξ' ονόματος όλων των gamers και πάλι σε... ευχαριστούμε!
98
Inspyrouation (PS4)
Η άγρια Δύση στην ανατολή μιας νέας εποχής στο gaming. Being an outlaw never felt so right. Η τελειότητα του όμως, κάποτε κουράζει..
95
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS4)
2018-11-08
Με όλα τα καλά και τα κακά του, αποτελεί άνετα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς που σας προσκαλεί να χαθείτε στον μεγάλο πανέμορφο χάρτη του και να ζήσετε μια ιστορία σε έναν κόσμο που δε σας χωρά.
95
Dimitris Karamanidis (PS4 Pro)
2018-11-10
Οι προσδοκίες για επαναπροσδιορισμό του είδους των open world παιχνιδιών μπορεί να μην επιτυγχάνεται ακριβώς αλλά καταφέρνει να πάει την κατηγορία ένα ή περισσότερα βήματα μπροστά και προς τη σωστή κατεύθυνση αποτελώντας το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα μετάβασης στην επόμενη γενιά.
95
Λευτέρης Μάλλιος (XboxOne X)
Το Red Dead Redemption 2 είναι το παιχνίδι της χρονιάς.
94
Γιάννης Σιδηρόπουλος (PS4)
2018-11-06
Πρόκειται για ένα ακόμη διαμάντι της 8ης γενιάς κονσολών, που είναι πανάξιος διάδοχος του πρώτου παιχνιδιού και αποδεικνύει την αξία της Rockstar Games.
93
Kostas Nikolouzos (PS4)
Το RDR2 αποδείχθηκε τίτλος-ορόσημο για την παρούσα γενιά κονσολών. Ένα παιχνίδι ομολογουμένως φανταστικό σε κάθε τομέα, με ελάχιστα ψεγάδια. Έδειξε τον δρόμο για την επόμενη γενιά παιχνιδιών κι αποτελεί μία εμπειρία απαραίτητη για κάθε gamer εκεί έξω.
90
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
2018-11-04
Ένα αριστούργημα του σύγχρονου gaming, η αρχική PC έκδοση του οποίου δυστυχώς συνοδεύεται από μη-αμελητέα τεχνικά προβλήματα.
90
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
Το κεντρικό στόρι υπάρχει κυρίως για να δίνει απαλά σκουντήματα στις περιπλανήσεις σου, μια χαλαρή κατεύθυνση στην ελευθερία σου. Το «νόημα» του παιχνιδιού δεν βρίσκεται στα main quests και στην κατάληξη της συμμορίας του Dutch, αλλά στο να βυθιστείς σ' έναν κόσμο ανυπέρβλητα ρεαλιστικό και, σε στιγμές, συγκλονιστικά όμορφο μέσα από τυχαίες λεπτομέρειες και εκτός προγράμματος επιλογές.
90
elchrys (PS4)
Μπορεί τα παικτικά ελαττώματά του να το κρατάνε λίγο πίσω, όμως το Red Dead Redemption 2 αποτελεί μια εμπειρία που απλά πρέπει να ζήσετε.
66
Antonios Gkogkas (PC)
2018-11-02
Αξίζει να το αγοράσει κανείς αν δεν το έχει δοκιμάσει στις κονσόλες.