Σκοτεινός Διάδρομος(2018)
(Down a Dark Hall) | Πρώτη προβολή: 11-10-2018

40
Πάνος Μουζάκης
Ο σκηνοθέτης και οι σεναριογράφοι μπορεί ηθελημένα να είχαν στο νου να παραδώσουν μια mainstream δημιουργία που να στοχεύει στο νεαρό κοινό – γιατί εκεί αποσκοπεί – αλλά ποιος είναι ο λόγος να χαλάσουν την αρχική ατμόσφαιρα με τις στιγμές αγωνίας της με την χρήση των εφέ.
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2018-10-20
Το αποτέλεσμα πάντως είναι άνισο: η αίσθηση μυστηρίου επιβάλλεται σε όλα τα υπόλοιπα αφηγηματικά εργαλεία του Κορτές και εκείνος αδυνατεί να τιθασεύσει τη δύναμή της, αρκούμενος σε μια ισχνή σκιαγράφηση χαρακτήρων και σε μια κάπως αφελή συσχέτιση της τέχνης με τη μετά θάνατον ζωή (το κεντρικό θέμα του φιλμ), η οποία εκτός από σεναριακές αυθαιρεσίες κρύβει και στοιχεία μεταφυσικής υπερβολής.
40
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
Μεταφορά στο σινεμά ενός εφηβικού μυθιστορήματος τρόμου, χρησιμοποιεί όλα τα γνωστά τρικ του είδους, αλλά όσο κι αν προσπαθεί – και εν μέρη καταφέρνει – να παραμείνει τουλάχιστον αξιοπρεπής, είναι ελάχιστα έως καθόλου τρομακτική για τους θεατές άνω των 13.
40
Λήδα Γαλανού
2018-10-18
Διασκευή του μυθιστορήματος γοτθικού τρόμου της Λόις Ντάνκαν του 1974 από τον σκηνοθέτη του αριστοτεχνικού «Buried» ο οποίος, ωστόσο, εδώ, δυσκολεύεται να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο ενήλικο και το εφηβικό, στο βαθιά σκοτεινό και στην καρικατούρα.
30
Παύλος Θ. Κάγιος
Κι εδώ «όλα τα έχουμε ξαναδεί» κι ας βασίζεται το σενάριο αυτού του «κοριτσίστικου θρίλερ» στο μυθιστόρημα της Λόις Ντάνκαν που θεωρείται από τα ξεχωριστά της «νεανικής λογοτεχνίας».
30
Βαρβάρα Κοντονή
2018-10-12
Λίγο χασμουρητό και μια παντελή έλλειψη πρωτοτυπίας να τα περιμένεις, όπως επίσης και έναν νερόβραστο τρόμο που περιορίζεται σε μετριότατα CGI κι ένα spooky μακιγιάζ που, άντε, στην καλύτερη να σου δώσει και καμία έμπνευση για το...Halloween, μέρες που 'ναι. Το λες και λίγο αποτυχία που το δικό σου χολ παίζει να είναι πιο σκιαχτικό από τούτο εδώ!
30
Μανώλης Κρανάκης
2018-10-14
Ο ταλαντούχος Ροντρίγκο Κορτές του υπέροχου «Buried» αναλαμβάνει την κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού, gothic μυθιστορήματος νεανικής λογοτεχνίας της Λόις Ντάνκαν. Αν είχε διαβάσει πιο προσεκτικά το βιβλίο, όμως, θα ήξερε πως το ταλέντο δεν αρκεί...
30
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-10-10
Πέντε προβληματικές τσούπρες κλείνονται σε οικοτροφείο, όπου μετατρέπονται σε άβουλα «οχήματα» για την νεκρανάσταση σπουδαίων καλλιτεχνών/ επιστημόνων, σε μια ταινία κακή σε όλα –ακόμη και στα ψηφιακά εφέ της.
30
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-10-16
Άλλη μια βαρετή ταινία ανώδυνου «εφηβικού τρόμου» με μπαμπούλες, φαντάσματα και πνεύματα που αναζητούν επικοινωνία με τους ζωντανούς.
20
horrormovies.gr
Εντελώς βαρετό, τετριμμένο και προχειροφτιαγμένο φιλμ τρόμου που προσφέρεται για πολλά χασμουρητά.
20
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2018-10-04
Όσο κι αν στροβιλίζει την κάμερά του, σπάει απότομα τις σκηνές του και κοπιάρει δεκάδες γοτθικά θρίλερ, ο Ισπανός σκηνοθέτης Ροντρίγκο Κορτέζ δεν καταφέρνει να μετατρέψει το επιβλητικό αναμορφωτήριο σε πειστικό κολαστήριο για αθώες, εκνευριστικές ψυχές...
20
Χρήστος Μήτσης
2018-10-08
Ανορθόγραφο θρίλερ το οποίο από τη μία προσπαθεί να αποφύγει τα φτηνά τρικ τρόμου και από την άλλη καταφεύγει σε όποιο χοντροκομμένο κλισέ μπορούν να πατήσουν μια αγωνιώδης πλοκή και ο χαρακτήρας μιας έφηβης επαναστάτριας χωρίς (ή μήπως με;) αιτία.
20
Αχιλλέας Βασιλείου
Χαμένη ευκαιρία, λάθος cast, λάθος σκηνοθέτης, από αυτόν τον Σκοτεινό Διάδρομο ψάχνουμε γρήγορα την έξοδο.
20
Νίκος Δρίβας
2018-10-06
Είναι μια ταινία που θα ξεχάσεις ακριβώς πριν καν το τέλος της και αποτελεί μια εντελώς βαρετή προσπάθεια, η οποία πάσχει σε όλα τα επίπεδα και δεν έχει να δώσει κάτι στον θεατή.
10
Πάρης Μνηματίδης
Τίποτα από όσα παρουσιάζονται στην οθόνη δεν είναι ικανά να προκαλέσουν κάποια έντονη αντίδραση.
10
Απόστολος Κίτσος
Ένας μεταφυσικό αχταρμάς χωρίς προηγούμενο από τον σκηνοθέτη του εξαιρετικού κλειστοβικού θρίλερ "Buried" με τον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος δείχνει εδώ και ο ίδιος να μην γνωρίζει τι ταινία θέλει ακριβώς να κάνει.
10
nicolas1810
2018-10-02
Θρίλερ μυστηρίου και τρόμου με μια καλούτσικη ιδέα όταν τελικά αποκαλύπτεται, που όμως δεν σώζει το φιλμ από την ολική καταστροφή αφού όλη η παραγωγή είναι της πλάκας.