96
i-TECH4u.gr
Χωρίς πολλά λόγια, το Odyssey είναι το καλύτερο Assassin's Creed που έχουμε παίξει ποτέ! Μην το χάσεις!
95
Constantinos (PS4)
Το Assassin's Creed Odyssey αποτελεί το καλύτερο AC της γενιάς. Οριακά ανώτερο από το εξαιρετικό Origins, έχοντας για ατού τον μαγικό κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας και υιοθετώντας πλήρως το RPG στοιχείο, δημιουργεί νέα δεδομένα για το μέλλον της σειράς.
95
Παναγιώτης Σταυράκης (PC)
2018-10-20
Παρόλο που το Assassin's Creed Odyssey δεν ακολουθεί τόσο το στυλ της σειράς, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα AC παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Πραγματικά, αξίζει κανείς να το δοκιμάσει καθώς η λεπτομερειακή Αρχαία Ελλάδα που κατάφερε να «δημιουργήσει» η Ubisoft το καθιστά από τις ομορφότερες gaming εμπειρίες.
93
Dominikos Pritis (PC)
Ένα videogame που είναι videogame και δεν ντρέπεται να το δείξει. Και γι αυτό στο τέλος της ημέρας, είναι ένα εξαιρετικό videogame που δεν πρέπει να χάσετε.
90
Νίκος Μπούγας (PS4 Pro)
2018-10-16
Βασισμένο στην πετυχημένη συνταγή του Origins, το Odyssey εισάγει νέους μηχανισμούς με μέτρο, κάνει τα απολύτως απαραίτητα, μας μεταφέρει σε έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο ιστορία και μας ταξιδεύει στην γη των προγόνων μας.
90
Inspyrouation (PS4)
Μπορεί το όνομα να παραπλανεί, αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Οδύσσεια! Ο μύθος συναντά την ιστορία σε ένα πανέμορφο κόσμο!
90
Δημήτρης Θωμαδάκης (XboxOne)
Ένας από τους πιο δυνατούς τίτλους της χρονιάς, με πολύ και πλούσιο περιεχόμενο, νέους και βελτιωμένους μηχανισμούς. Μην το χάσετε με τίποτα!!!
90
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS4)
2018-10-18
Η δοκιμασμένη και επιτυχημένη φόρμουλα του AC Origins, ακόμα πιο εμπλουτισμένη και με έναν πανέμορφο και τεράστιο χάρτη.
87
Sephir (PC)
Τεράστιο σε μέγεθος, με εξίσου αρκετά "θέματα", αλλά απίστευτα διασκεδαστικό και εθιστικό. Είναι το Assassin's Creed στην Αρχαία Ελλάδα.
Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το καλύτερο «Assassin's Creed» όλων των εποχών, η Ubisoft μόλις σας απάντησε κατηγορηματικά...
85
Vasilis Papaspiliou
Με άρωμα Ελλάδας σε κάθε pixel, ακονισμένους μηχανισμούς, αξιομνημόνευτη διασκευή του αγαπημένου όλων «Ezio's Family» soundtrack, αλλά και μία δυναμική ιστορία, το Assassin's Creed Odyssey επιτυγχάνει παρά τα όποια αρνητικά του, να μας ταξιδέψει σε μια αρχαία Ελληνική πραγματικότητα που βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που φανταζόμασταν.
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Το Assassin's Creed Odyssey καταφέρνει να μας διασκεδάζει και να φέρει ένα νέο, κρυφό κεφάλαιο στο σύμπαν της σειράς.
85
Dimitris Karamanidis (PS4 Pro)
2018-10-14
Θα μπορούσα να μιλώ για το Assassin's Creed Odyssey ώρες ολόκληρες αλλά είμαι σίγουρος ότι την μεγάλη εικόνα την έχετε αντιληφθεί πλήρως. Η Ubisoft τα κατάφερε περίφημα και απέδωσε σε ένα τεράστιο σε έκταση παιχνίδι Assassin's Creed το μεγαλείο του αρχαίου πολιτισμού μας και δεν μπορώ παρά να νιώσω περηφάνια γι' αυτό.
85
Χριστιάνα Θάνου (PS4)
2018-10-12
Ίσως το πιο ολοκληρωμένο Assassin's Creed που έχουμε δει μέχρι στιγμής...και ελληνικό.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2018-10-08
Το Assassin's Creed Odyssey επιλέγει προσεκτικά τα καλύτερα στοιχεία ολου του franchise και τα συνδέει με μαεστρία μεταξύ τους, αλλά και με νέα, δίνοντάς μας ένα απαραίτητο παιχνίδι για τους fans της σειράς και των action RPG γενικότερα. Ναι, το Assassin's Creed άλλαξε και μας αρέσει.
80
Πολυζώης Ταβουλάρης
Το Assassin's Creed Odyssey είναι μία εντυπωσιακή αναπαράσταση της αρχαίας Ελλάδας, τόσο μεγάλη και ποικιλόμορφη που αξίζει να αφεθεί κανείς στην ομορφιά της, να παλέψει με μυθικά τέρατα, να πολεμήσει ολόκληρους στρατούς και να την εξερευνήσει στο έπακρο. Πάρτε το δόρυ σας και πείτε κι εσείς This. Is. Sparta!
80
Θέμης Μπολτσής (XboxOne)
2018-10-10
Συνολικά σαν πακέτο έχει εντυπωσιακά πολύ περιεχόμενο, με μεγάλες βλέψεις και κλίμακα. Οδύσσεια. Όνομα και πράμα.
76
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne X)
2018-10-06
Οι RPG πειραματισμοί δεν απέδωσαν τους απαιτούμενους καρπούς, ωστόσο παρά τα προβλήματά του αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα κεφάλαια της σειράς.
70
Μάνος Βέζος (PS4)
2018-10-04
Μετά το ενδιάμεσο βήμα που ήταν το Assassin's Creed Origins, το Assassin's Creed Odyssey δείχνει ξεκάθαρα πως η Ubisoft φαντάζεται τη σειρά να μπαίνει στην ίδια ανάσα με το The Witcher. Έστω κάποτε. Η νέα κατεύθυνση είναι ξεκάθαρη πλέον και η εταιρεία κινείται με ορμή. Τόση που καταφέρνει να παράγει ατελείωτο περιεχόμενο, να προσφέρει πινελιές quality of life εκεί που δεν το περιμένουμε αλλά κάπου να χάνεται και να φαίνεται αλλού.
60
Σάββας Καζαντζίδης (PS4)
2018-10-02
Η Ubisoft έχει αποφασίσει να καταλήξει σε ένα τεράστιο παιχνίδι με διαφορετικά skins. Τα assets υπάρχουν, το εργατικό δυναμικό επίσης, το κεφάλαιο και η επένδυση είναι κάτι παραπάνω από επαρκή, το μόνο που φαίνεται να έχει χαθεί είναι το πάθος για κάτι ξεχωριστό, η σπίθα της δημιουργικότητας και η επιθυμία να γεννηθεί κάτι που θα κάνει τη διαφορά.