Έτσι Είναι η Ζωή(2017)
(C`est la Vie!) | Πρώτη προβολή: 05-07-2018

60
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-07-20
Η ταινία έχει νεύρο, ενέργεια, χιούμορ, πολιτική άποψη και εξαιρετικό στήσιμο, σαν μια πραγματική χορογραφία, καθώς στο κάθε κάδρο της δεκάδες ηθοποιοί κάνουν ταυτοχρόνως δεκάδες διαφορετικά πράγματα.
60
Τάσος Ντερτιλής
Ένα εξαιρετικό καστ-ορχήστρα με μαέστρο έναν από τους σπουδαιότερους εν ζωή Γάλλους ηθοποιούς τον Ζαν Πιερ Μπακρί ερμηνεύει μια ανθρώπινη συμφωνία για έρωτα, χιούμορ, χάος και τελικά για απόλαυση και συναισθηματική πλήρωση.
50
Λήδα Γαλανού
Από το πρώτο ώς το τελευταίο λεπτό της, δείχνει εξυπνάδα, μια σχετική κοινωνική ευαισθησία και ένα μάτσο θαυμάσιες ερμηνείες, με ξεχωριστά απολαυστικό τον Ζιλ Λελούς, αλλά και αληθινά σαρωτικό, στις διασκεδαστικές εμμονές του, τον Ζαν-Πιερ Μπακρί.
50
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-07-12
Ο τελειομανής ιδιοκτήτης και οι παράταιροι υπάλληλοι εταιρείας διοργάνωσης και τροφοδοσίας γάμων αντιμετωπίζουν αμέτρητα απρόοπτα στη διάρκεια γκράντε γαμήλιας δεξίωσης, σε αυτή την καλογραμμένη, λαμπρά παιγμένη πολυπρόσωπη κωμωδία.
50
Χρήστος Μήτσης
2018-07-18
Το δημιουργικό δίδυμο των «Άθικτων» στήνει ένα διασκεδαστικά προβλέψιμο χάος, γεμάτο πιασάρικες παρεξηγήσεις και εύστροφες κωμικές ιδέες, το οποίο ενορχηστρώνει με τέμπο, ερμηνευτική συνοχή και ελάχιστες αφηγηματικές παραφωνίες.
50
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2018-07-14
Μετά τους Άθικτους, το σκηνοθετικό δίδυμο των Τολεντανό-Νακάς επιστρέφει με μια γραμμένη με σκέψη, εκτελεσμένη με ρυθμό, αλλά ελλιπή σε χιουμοριστική συνέπεια κωμωδία καταστάσεων και χαρακτήρων...
50
Πάνος Μουζάκης
2018-07-16
Οι περισσότεροι ηθοποιοί δίνουν μια καλή και ευχάριστη ερμηνεία χάρη στις οδηγίες των Olivier Nakache και Éric Toledano. Χωρίς κάποια έκπληξη από σκηνοθετικό ή τεχνικό μέρος, η ταινία διαθέτει ευχάριστο τόνο και σου υπενθυμίζει πως το ευχάριστο γεγονός προϋποθέτει και την κατάλληλη πάντα προετοιμασία.
40
Άγγελος Πολύδωρος
Κάπου γελάς, κάπου σκέφτεσαι «τι άλλο έχει μείνει για να σατιρίσουν οι Γάλλοι;»
40
Καρτερούσα πολλά περισσότερα από τους Nakache και Toledano, με γνώμονα την αναμφίβολη ικανότητα τους στην κινηματογράφηση και την επιδεξιότητα στην κωμική απεικόνιση. Το ζαλιστικά πολυλογάδικο μπέρδεμα που μας σέρβιραν, δεδομένα δεν ανταποκρίνεται στιγμή σε όσα κατάφεραν στο ντιρεκτορικό τους παρελθόν και μάλιστα σε μια παραγωγή σημαντικά ακριβή, τόσο σε ντεκόρ και εφέ, όσο και σε πληθώρα αστεριών που παρελαύνει από τα καρέ του.
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2018-07-06
Η διασκεδαστική καταστροφή που σχεδιάζουν στο δεύτερο μέρος οι συνδημιουργοί των «Άθικτων» έχει τα χαρακτηριστικά της κωμικής φινέτσας και της ανέμελης παρωδίας ακόμη κι όταν κάποια αστεία μοιάζουν είτε να επαναλαμβάνονται είτε να αυτό-υπομονεύονται.
40
Νίνος Φένεκ Μικελιδης
2018-07-10
Με ωραία, αν και συνηθισμένα, ευρήματα, με στερεότυπους χαρακτήρες, και γρήγορο ρυθμό, οι Νακάς-Τολεντανό φτιάχνουν μια κωμωδία που θα διασκεδάσει τις ζεστές βραδιές του Ιουλίου.
40
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2018-07-08
Μια στρογγυλεμένη κομεντί που δεν δοκιμάζει κάτι καινούριο μα που ξέρει να χρησιμοποιήσει μια σειρά από μηχανισμούς του είδους και μια σειρά από απόλυτα οριοθετημένους τύπους ανθρώπων με επιτυχημένο τρόπο.
30
Move It
2018-07-04
Έχει ένα επαναλαμβανόμενο και αρκετά τετριμμένο σενάριο, που δεν μπορεί ούτε να σε κάνει να γελάσεις, ούτε να νιώσεις τους ήρωες, απλώς να παρακολουθήσεις ως εξωτερικός παρατηρητής τα όσα συμβαίνουν, με τα περισσότερα να κινούνται στα όρια της αδιαφορίας.
30
nicolas1810
Είναι φουλ βαρετά τα τραπέζια γάμων, πόσω μάλλον να βλέπουμε επί δύο ώρες τα παρασκήνια της οργάνωσής των, σε μια φροντισμένη παραγωγή με καλό καστ μεν, με παντελώς αδιάφορη υπόθεση δε, όπου ένα σωρό κουλά που γίνονται μέσα στην ίδια μέρα και στον ίδιο αποκλειστικά χώρο προσπαθούν να βγάλουν γέλιο και ενίοτε χαρμολύπη.
30
Παναγιώτης Μήτσικας
2018-07-02
Σκέψου τις τελευταίες εκατό γαλλικές κωμωδίες που σου έχουν σερβίρει ελαφρά τη καρδία σε θερινά σινεμά (κυρίως). Μπορείς να θυμηθείς κάποια που σε είχε κάνει να γελάσεις πραγματικά; Αν έχεις πάνω από δύο-τρεις απαντήσεις εύκαιρες, τότε, ναι, μάλλον θα σε ικανοποιήσει.