70
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-07-08
Είναι ένας τίτλος που αν δεν έπαιζε σε VR θα ήταν μάλλον αδιάφορος, όμως στη μορφή που έχει είναι αξιόλογος. Επίσης η διάρκειά του είναι μεγαλύτερη από του μέσου VR παιχνιδιού, χωρίς όμως να κουράζει η να επαναλαμβάνεται. Αν σας αρέσουν τα puzzles και τα τουβλάκια Jenga, σας το προτείνουμε και καλή τύχη στο να βγάλετε από το μυαλό σας τα τραγούδια του.
60
Γιώργος Καλλίφας
2018-07-02
Το Salary Man Escape είναι ένα συμπαθητικό παιχνίδι γρίφων, με υψηλή πρόκληση, ευχάριστο gameplay και έξυπνες ιδέες σε ό,τι αφορά τα physics-based puzzles. Βέβαια, αν και κυκλοφορεί για το PSVR θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει διαθέσιμο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, αφού δεν διαθέτει σχεδόν κανένα χαρακτηριστικό που το καθιστά ως "καθαρόαιμο" VR παιχνίδι. Αν αντέξετε το πολύ άσχημο εικαστικό του και την απαράδεκτη μουσική, τότε είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει ορισμένες ευχάριστες ώρες gaming "σπαζοκεφαλιάς".
60
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος
2018-07-04
Τα Puzzles είναι η κυρίως ατραξιόν και για αυτό θα το αγοράσει κάποιος στην τίμια τιμή του που είναι 15 ευρώ. Ο κάθε κόσμος θα μας πάρει από 20 έως 40 λεπτά ανάλογα με το πως θα τα πάμε βγάζοντας μόνο τις 7 απαραίτητες πίστες ώστε να πάμε στον επόμενο κόσμο. Συνολικά όμως το Salary Man Εscape έχει 78 levels. Βέβαια να αναφέρουμε ότι δε παίζει κανένα ρόλο το ότι το παιχνίδι είναι ένας VR τίτλος, μπορούσε κάλλιστα να μην ήταν καν VR αλλά οι Fans του είδους θα το παίξουν ευχάριστα. Τους υπόλοιπους δε θα τους ενθουσιάσει τόσο.
60
Μάνος Βέζος
2018-08-06
Με δεδομένα τα κλασικά ελαττώματα του συστήματος PSVR, η συνταγή έπρεπε να προσαρμοστεί αναλόγως. Ως έμεινε το Salary Man Escape VR είναι παιχνίδι που πείθει ότι θα τα πήγαινε καλύτερα ένα πιο αξιόπιστο σύστημα VR. Είναι σαν να μην φταίει ξεκάθαρα κανείς. Βέβαια δεν φταίει κι ο παίκτης. Έτσι είναι το εταιρικό περιβάλλον όμως. Προβάλλει όλα τα λάθος εμπόδια.