80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-09-08
Ακροβατώντας επιδέξια ανάμεσα στη σκοτεινή σάτιρα και την βαριά σαπουνόπερα με μπούσουλα τον Βασιλιά Ληρ, το Succession («Διαδοχή») εκθέτει τις ίντριγκες, τα πάθη και την βαριά παθολογία της οικογένειας Ρόι, στη οποία ανήκει, μεταξύ άλλων φανερών και σκιωδών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ένας από τους μεγαλύτερους μιντιακούς κολοσσούς.
70
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2018-09-04
Με τον Μπράιαν Κοξ στον ρόλο του ιδιορυθμου, δεσποτικού πάτερ φαμίλια να απεικονίζει εξαιρετικά καίρια την πεμπτουσία της εξουσίας στην αμερική της εποχής του Τραμπ, η σειρά του Αρμστρονγκ πετυχαίνει να γίνει κάτι παραπάνω από έξυπνη τηλεόραση, ένα απολαυστικό κι αιχμηρό αφήγημα που μοιάζει την ίδια στιγμή απόλυτα επίκαιρο αλλά και μαζί διαχρονικό.
70
Old Boy
2018-09-06
Στα πέντε επεισόδια που έχουν προβληθεί ως τώρα η σειρά ψάχνει ακόμα να βρει τον βηματισμό της. Δεν σε κάνει δικό της με το καλημέρα, σε αφήνει όμως να ελπίζεις ότι κάτι υπάρχει κι εδώ άξιο λόγου.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2018-09-02
Ενώ υπάρχει ένα καλογραμμένο σενάριο και πολύ δυνατές ερμηνείες, γρήγορα ξεχειλώνει με αποτέλεσμα να έχει αρκετές «κοιλιές» μέσα στην σεζόν, που θα είχαν αποφευχθεί σε μία κινηματογραφική ή τηλεοπτική ταινία. Αξίζει πάντως της προσοχής μας, αλλά και της υπομονής μας.