90
Άρης Φουρναράκης (PS4)
2018-05-14
Το Forgotton Anne είναι ένα άρτιο παιχνίδι απ' όλες τις απόψεις, με τον τεχνικό τομέα και το σενάριο να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ιστορία του είναι φανταστική, όπως και οι χαρακτήρες, οι οποίοι εξελίσσονται όσο παίζετε. Η διάρκειά του είναι ικανοποιητική και οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας ώστε να μπορούν και οι πιο αρχάριοι να το απολαύσουν, χωρίς να κολλήσουν κάπου.
83
Παναγιώτης Μητράκης (PC)
2018-05-10
Το Forgotton Anne είναι μια διασκεδαστική και εντυπωσιακή περιπέτεια.
80
Θοδωρής Μακρής (PS4)
2018-05-06
Η ThroughLine Games κατάφερε με το παρθενικό της πόνημα να παρουσιάσει ένα αποτέλεσμα, το οποίο εκτός από το να μοιάζει, "νοιώθει" κιόλας σαν anime με το χαριτωμένο των γραφικών να διαδέχεται το βάρος της ιστορίας, στοιχείο χαρακτηριστικό της τεχνοτροπίας των Ιαπώνων. Στην budget τιμή του το θεωρώ επιβεβλημένη αγορά όχι μόνο για τους λάτρεις των anime αλλά και όσων αγαπούν τα adventures που έχουν να πουν μία πραγματικά καλή ιστορία.
80
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
2018-05-08
Το Forgotten Anne αποτελεί εξαιρετική επιλογή, όχι μόνο για αρχάριους στο χώρο του gaming, αλλά και για όσους προτιμούν να βυθιστούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν σε μια αφήγηση που, παρά τον αρχικά χαριτωμένο τόνο της, παίρνει απότομα πολύ σκοτεινότερες τροπές.
76
Μάρκος Ασκανιάν (PS4)
2018-05-04
Ένας πολύ εθιστικός τίτλος που θα σας κατακτήσει με το πρωτότυπο σενάριο και την anime προσέγγιση.
75
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-05-02
Αποτελεί μία σαφέστατα αξιέπαινη πρώτη προσπάθεια της ThroughLine Games, η οποία κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δημιουργία ενός platform παιχνιδιού που παραπέμπει αβίαστα σε anime. Αναμφίβολα δεν φτάνει την ποιότητα των αμιγώς anime παραγωγών, αλλά θα είμασταν αδίκως αυστηροί αν δεν αναγνωρίζαμε πως το τελικό αποτέλεσμα αποδίδει έναν σαφέστατα όμορφο και πρωτόγνωρο οπτικό τομέα, τουλάχιστον για το είδος των platformers.