Κοκομπλόκο(2018)
(Blockers) | Πρώτη προβολή: 10-05-2018

70
Δημήτρης Αποστολόπουλος
2018-05-20
Αυτό που μας άρεσε στο Blockers, μέσα στην αφέλειά του, είναι η ειλικρίνεια και το, σε σημεία, έξυπνο χιούμορ του, που σε συνδυασμό με τους συμπαθείς πρωταγωνιστές, παρά τα φαλτσάκια του, αγγίζει τον θεατή.
60
Έλενα Χρηστοπούλου
2018-05-18
Οκ, σαχλαμαρίτσα είναι, αλλά και γλυκό ταυτόχρονα το πώς γλιστράνε μηνυματάκια για κατανόηση, αλληλεγγύη και αποδοχή.Πολύ συμπαθητικά γραμμένοι δε (σπάνιο), οι ρόλοι των νεαρών κοριτσιών και έξυπνη επιλογή των αντίστοιχων ηθοποιών.
50
Χρήστος Μπακατσέλος
2018-05-14
Περίπου πάνω από το μέσο όρο της σεξοκωμωδίας που βαριέσαι να δεις.
50
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2018-05-16
Η δράση περιορίζεται στη βραδιά του χορού αποφοίτησης των τριών κοριτσιών και το χιούμορ δεν είναι ενοχλητικό, όπως συμβαίνει με την πλειονότητα αυτών των ταινιών (με τους εμετούς και τις διαμαρτυρίες του παχέος εντέρου), αλλά πολιτικά ανορθόδοξο με έναν χαριτωμένο τρόπο.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-05-08
Τρεις φίλες, αποφασισμένες να χάσουν την παρθενιά τους στον χορό αποφοίτησης, «καταδιώκονται» από τους φλιπαρισμένους τους γονείς, σε αυτή τη σίγουρα ανατρεπτική, σπιντάτη αλλά κατά στιγμές πολύ χοντροκομμένη αμερικανιά.
40
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε κάτι που δεν έχουμε ματαδεί, ούτε όμως και καμιά αισχρή και απορριπτέα σαχλαμάρα που θα μας χαλάσει την χαλαρούλα σινεφίλ μας έξοδο...
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2018-05-10
Αστεία υπάρχουν στην ταινία, διάσπαρτα, όπως συμβαίνει συνήθως, πολύ συχνά χοντρά, όπως ο διαγωνισμός με κωλορούφηγμα μπίρας, αλλά και μερικά ευθύβολα, σε ένα σχηματικό σενάριο που συμπεριλαμβάνει το politically correct της εκπροσώπησης της φυλετικής και εθνοτικής διαστρωμάτωσης.
40
Λήδα Γαλανού
2018-05-12
Χοντροκομμένο χιούμορ (α λα «Bridesmaids») και έξυπνοι διάλογοι (α λα «Superbad»), στην πρώτη σκηνοθετική δουλειά της Κέι Κάνον, σεναριογράφου του «Pitch Perfect».
30
Τάσος Ντερτιλής
Αξιόλογοι κωμικοί εκτίθενται σε μια ακόμη νεανική σεξοκωμωδία με κάποιες, δυστυχώς λίγες, συμπαθητικές ιδέες.
30
Παύλος Γκουγιάννος
Η ταινία δεν ξέρει προς τα πού να κατευθυνθεί, με αποτέλεσμα να παρατηρείται το εξής παράλογο: οι γονείς να αποκτούν εν τέλει περισσότερο χώρο στην πλοκή και να συμμετέχουν σε πιο κάφρικες σκηνές, ενώ η πλοκή των κοριτσιών να είναι τόσο αδύναμη, που καταλήγει αχρείαστη, και πολλές φορές είναι σαν να πρωταγωνιστούν σε ρομαντική ταινία.
30
Παναγιώτης Πυλαρινός
Κωμωδία εφηβικών καταστάσεων με τη Λέσλι Μαν, τον Τζον Σένα και τον Αϊκ Μπάρινχολτζ σε σκηνοθεσία της σεναριογράφου των «Pitch Perfect» Κέι Κάνον.
30
Νεκτάριος Σάκκας
2018-05-04
Πίσω από το προοδευτικό προφίλ του, το «Blockers» αποδεικνύεται λιγότερο ανοιχτόμυαλο από όσο θα περίμενε κανείς καθώς προσπαθεί να προσεγγίσει την ως επί το πλείστον αθέατη (κινηματογραφικά) πλευρά της γυναικείας πρώτης φοράς.
30
Χρήστος Μήτσης
2018-05-06
Μια ενήλικη, εν μέρει τολμηρή, αλλά τελικά συγκαταβατική και χοντροκομμένη κωμωδία (γονεϊκής) ενηλικίωσης.
30
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Εντάξει, τα περισσότερα αστεία είναι για τα μπάζα αλλά υπάρχουν και 2-3 σκηνές που πετυχαίνουν το στόχο τους και γελάει το χειλάκι του θεατή.
20
Άγγελος Πολύδωρος
Δεν γελάς «ποιοτικά», αλλά ώρες-ώρες γελάς. Κυρίως με τους γονείς και όχι με τις γκάφες των κοριτσιών που επιζητούν το σεξ πάνω σε κινηματογραφικά στερεότυπα και στο κάτω-κάτω ψάχνουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Η σκηνοθέτρια Κέι Κάνον έχει σκύψει με σεβασμό πάνω στους χαρακτήρες των «άβγαλτων» κοριτσιών.
20
Αντώνης Γκούμας
Θα γελούσα μόνο από νευρικότητα, πιθανότατα αν με δένανε στο κάθισμα και με ανάγκαζαν να την δω τρεις φορές απανωτά!
10
Ηλίας Φραγκούλης
2018-05-02
Αποκαρδιωτική και διόλου αστεία κατρακύλα για το είδος της «gross out» κωμωδίας, που ίσως συμβαδίζει με την παράλληλη κατάπτωση των αξιών της pop κουλτούρας.