80
Στάθης Ιωάννου
2018-07-08
Δε ξέρω αν ο δεύτερος κύκλος ήταν καλύτερος από τον πρώτο αλλά σίγουρα φέτος το Westworld ήταν πιο γρήγορο, πιο έντονο και πιο ανατρεπτικό. Το season finale μας αποκάλυψε συγκλονιστικά twists κι αποκαλύψεις που θα διαμορφώσουν τον τρίτο κύκλο. Αν κι είμαι πολύ περίεργος για την κατεύθυνση που αυτή θα πάρει μετά το ανατρεπτικό φετινό φινάλε, η συνέχεια προμηνύεται ακόμη πιο δυνατή...
80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-07-06
Στο τέλος, είδαμε αυτή τη σειρά να επανεφεύρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον εαυτό της. Για ακόμα μια φορά οι δυνατότητες είναι άπειρες. Θα αράξουμε την πέτσα μας να την απολαύσουμε;
80
LorneMalvo
2018-07-06
Σαν πρώτο τεστ, η δεύτερη σεζόν κρίνεται πετυχημένη. Σίγουρα ήταν πιο εφετζίδικη απ' ότι χρειαζόταν, αλλά ανάμεσα στις καλογυρισμένες σκηνές δράσεις βρήκε χρόνο να (ξανα)ρίξει ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με την ανθρώπινη φύση, τη σχέση ανθρώπων και αλγορίθμων, αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια ιδέα σαν το Westworld.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2018-07-04
Αν η 1η σεζόν ήταν ανά στιγμές δυσνόητη λόγω των φιλοσοφικών αναζητήσεων που κάνει η σειρά των Jonathan Nolan και Lisa Joy, η δεύτερη είναι συνολικά δυσνόητη, διότι ενώ απλουστεύεται η πλοκή της, μετατρεπόμενη σε μία ιστορία εκδίκησης χάνοντας εν πολλοίς την αμφισημία και το μυστήριο, από την άλλη ακολουθεί μία δαιδαλώδη αφηγηματική δομή που δυσχεραίνει ανά στιγμές την παρακολούθηση, με τις φιλοσοφικές αναζητήσεις να γίνονται πιο μονοσήμαντες. Μία αρκετά δυνατή σεζόν, που όμως έχασε πολλά από τα ωραία στοιχεία της πρώτης.
40
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-07-02
Ναι, σε τελική ανάλυση, θα μπορούσε να πούμε ότι ο δεύτερος κύκλος δεν έβγαζε ιδιαίτερο νόημα. Μπορεί να είμαστε χαζοί όσοι δεν καταλάβαμε τι θέλει να κάνει η σειρά πλέον, αλλά μπορεί επίσης να φταίει ότι το ίδιο το Westworld δεν μας δίνει επαρκείς λόγους ώστε να νιώθουμε ότι αξίζει η υπομονή και ο χρόνος που ξοδέψαμε γι' αυτό.