80
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2018-04-10
Με την σκηνογραφία να βρίσκει τον κατάλληλο τόνο ανάμεσα στο υποψιασμένα ρετρό και το «βρώμικα» αληθοφανές και τα ειδικά εφέ να κάνουν το σύμπαν της σειράς εξαιρετικά πιστευτό, το «Lost in Space» απαιτεί την προσοχή και στο αισθητικό κομμάτι, μα αυτό που τελικά σε κερδίζει, είναι ο τρόπος του να κάνει «κλασική» τηλεόραση για ένα σύγχρονο κοινό και να σου θυμίζει το αυτονόητο: η ποπ ελαφρότητα δεν είναι απαραίτητο να είναι ανούσια ή κενή. Κι αυτή εδώ η σειρά, ευτυχώς δεν είναι σίγουρα τίποτα από τα δύο.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-04-06
Τα εφέ και η δημιουργία του σκηνικού έχουν μια χαρακτηριστική απλότητα και αποπνέουν μια άνεση. Όλο αυτό αντικατοπτρίζεται στην πολύ άνετη εξέλιξη της ιστορίας. Δεν τίθεται ζήτημα «δυσπεψίας» ως προς τον θεατή. Δεν είναι κάποιο sci-fi αριστούργημα, αλλά έχει όλα τα φόντα να γίνει. Κι αυτό τεκμαίρεται από το ότι η πρώτη σεζόν αποτέλεσε τον πρόλογο. Τις λεγόμενες συστάσεις.
80
leonidas1701
2018-04-08
Η σειρά είναι όντως ένα Sci-Fi family – Drama που μπορεί να αργεί να το δείξει αλλά μπορεί να το δει όλη η οικογένεια και σίγουρα θα σας καθηλώσει και θα σας εκπλήξει πολλές φορές. Άλλες φορές πάλι θα σας κάνει να μπερδευτείτε (λόγω των flashbacks που είπαμε) αλλά θα πιάσετε άμεσα το νόημα μετά από τα πρώτα επεισόδια. Υπάρχουν και πολλοί ακόμα χαρακτήρες που παίζουν και δίνουν το κάτι παραπάνω στην σειρά ώστε να μην περιορίζεται στην οικογένεια Robinson .
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2018-04-04
Όσο για την πρωταγωνιστική οικογένεια, σε ένα τηλεοπτικό τοπίο γεμάτο αντι-ήρωες, πιο κυνικό από αυτό που φιλοξενούσε κάποτε το 'Lost in Space', οι πιο περίπλοκοι μα πάντα Καλοί Άνθρωποι Robinsons είναι γλυκιά ανάσα. Μαζί με την απολαυστικά ραδιούργα Dr. Smith της Parker Posey είναι σωστός συνδυασμός. Εάν τους το επιτρέψει μια δεύτερη, λιγότερο φλύαρη σεζόν, στην πλάτη του Ρομπότ μπορούν να κάνουν το ride της ζωής τους.
60
Aπόστολος Κίτσος
2018-04-02
Καλλιτεχνική παραγωγή ικανοποιητικότατη, ασφαλές περιβάλλον παρακολούθησης για ένα κυριακάτικο απόγευμα, μια αβάσταχτη (αλλά και εύκολη στο μάτι) ποπ ελαφρότητα που παρακολουθείται στο ρελαντί και σαφώς θα ανανεωθεί για νέες σεζόν.