Δέκα Ύποπτοι για Φόνο(2017)
(Crooked House) | Πρώτη προβολή: 28-06-2018

Την ταινία σώζουν η μουσική υπόκρουση και το τελευταίο αγωνιώδες μισάωρο, που μάλλον όμως έχετε υποψιαστεί από ένα σημείο και μετά.
60
nikos fekkas
2018-03-06
Η πλοκή εξελίσσεται αρκετά αργά με αποτέλεσμα να γίνεται μονότονη σε κάποιες στιγμές και επίσης δεν δημιουργεί συναισθηματικό αντίκτυπο ωστόσο η τελική αποκάλυψη,παρότι δεν είναι δύσκολο να προβλεφθεί,είναι πολύ αποτελεσματική και καταφέρνει να κάνει εντύπωση!
60
George Christou
2018-03-08
Το film είναι αδύναμο, καθώς λείπει η ατμόσφαιρα που απαιτείται και κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν πείθει με την ερμηνεία του. Αφήστε που βρήκα τον δολοφόνο από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Παρόλα αυτά, η Agatha Christie είναι η Agatha Christie και το έργο της είναι ξεχωριστό και δικαιολογεί τη θυσία σχεδόν 2 ωρών.
54
Μαρία Ιωάννου
2018-03-04
Η ταινία ενώ έχει μια πάρα πολύ καλή ιστορία, σε γενικές γραμμές δεν κρατάει πολύ το ενδιαφέρον του θεατή. Πολλές φορές είναι άνευρη, λίγο χλιαρή και σε μερικά σημεία αδιάφορη και αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό, εάν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με ιστορία της μοναδικής, Agatha Christie. Παρόλα αυτά όμως, προς το τέλος της ταινίας γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και έτσι η ταινία, σώζεται πριν πέσει στο γκρεμό !
50
Νικόλ Φιλιπποπούλου
2018-03-02
Με τον σκηνοθέτη της να παίζει σε «δύσκολα» λημέρια, χωρίς την κατάλληλη πείρα, και την προσπάθεια για πρωτοτυπία να έχει εντελώς αποτύχει, το "Crooked House" υπόσχεται λίγες ώρες ψυχαγωγίας μαζί με πολλές ακόμα επιθυμίες του, τις οποίες δεν καταφέρνει τελικά να εκπληρώσει ποτέ.