80
Σπύρος Νικολούζος
2018-03-07
Το «Seven Seconds» είναι στην ουσία ένα αστυνομικο-δικαστικό δράμα που μέσα στα 10 επεισόδια του εξερευνά αληθινές ιστορίες πίσω από τις επικεφαλίδες των εφημερίδων. Αρχικά η σειρά κυλά αργά, ίσως υπερβολικά και με σκηνές που θα μπορούσες να πεις ότι είναι και αχρείαστες. Αλλά όχι σε σημείο που να βαριέσαι, καθώς μ' αυτό τον τρόπο κτίζονται σιγά-σιγά οι χαρακτήρες και κυρίως του θύματος.
75
Ιωσηφίνα Γριβέα
2018-03-04
Αφού βασανίσει το κοινό με τέσσερα αργόσυρτα, πλην όμως φοβερά καλογυρισμένα επεισόδια - το 2ο μάλιστα είναι σκηνοθετημένο από τον οσκαρικό Jonathan Demme (RIP) - που ξοδεύουν τηλεοπτικό χρόνο σε αχρείαστες σκηνές, καταφέρνει να σκιαγραφήσει με σεβασμό και φροντίδα τον χαρακτήρα του Brenton όταν τόσες και τόσες παρόμοιες σειρές δίνουν το βάρος στους θύτες και όχι στα θύματα. Κινείται επίσης πολύ άνετα στο γκρίζο των χαρακτήρων της, χωρίς να νιώθει την παραμικρή ανάγκη να τους δικαιολογήσει.
70
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2018-03-02
Η Βίνα Σουντ δημιούργησε μια σειρά 10 καλογυρισμένων επεισοδίων, που αν και σε κάποια σημεία τους κάνουν «κοιλιά», εντούτοις καταφέρνει κάτι που όμοιες παραγωγές σπάνια το κάνουν: δίνει έμφαση τόσο στους θύτες όσο και στο θύμα, σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα του με πολύ προσοχή και σεβασμό.