Φωτιά στις Κάνες μας(2016)
(Free Fire) | Πρώτη προβολή: 04-09-2017

70
Γιώργος Καραλιάς
2018-03-10
Η ταινία δεν αλλάζει τα δεδομένα σε όποιο είδος την κατατάσσεις, αλλά είναι αρκετά φρέσκια και ιδιότροπη με αποτέλεσμα να βλέπεται πολύ ευχάριστα. Θεματικά, ο Wheatley επιστρέφει σε γνωστά μονοπάτια• άντρες που συμπεριφέρονται σαν παιδιά, άνθρωποι περιορισμένοι σε στενούς χώρους και οι τρελές συνέπειες της βίας.
70
Χρυσαυγή Πατσάκη
2018-03-08
Εάν σας αρέσει έστω και ελάχιστα το πιστολίδι τύπου "Reservoir Dogs", θα ανακαλύψετε τη νέα αγαπημένη σας ταινία στα 90' του Free Fire.
60
Νίκος Δρίβας
2018-03-04
Το Free Fire είναι μια προσεγμένη παραγωγή, με ενδιαφέρουσα εξέλιξη, καλές ερμηνείες και είναι σίγουρα διασκεδαστικό, όμως σε μερικά σημεία υπάρχουν και κάποιες ατέλειες που μοιάζουν αναμενόμενες για ταινία που εξελίσσεται σε μικρό χώρο, οι οποίες στερούν το κάτι παραπάνω, που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ταινία που θα ξεχωρίσει στο είδος.
60
George Christou
2018-03-06
Βλέπεται ευχάριστα, έχει χιούμορ και οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες της είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον.
20
Ο Βρετανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μπεν Γουϊτλι (High-Rise) δεν κρύβει εκπλήξεις, ούτε δείχνει ιδιαίτερα μαχητικός ή και εφευρετικός στο περιπετειώδες κομμάτι που διηγείται. Επιπλέον, οι χαρακτήρες με τους οποίους καλούμαστε να περάσουμε μιάμιση ώρα από τη ζωή μας, είναι κάργα διάτρητοι και αναλώσιμοι. Πολύ δύσκολο να πεθάνουν, μα και (πάρα) πολύ ηλίθιοι για να σκοτώσουν.