87
i-TECH4u.gr
2018-02-20
Αν παραβλέψουμε την έλλειψη κάποιου σοβαρού σεναρίου πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό fighting game.
80
Demy
2018-02-18
Μπορεί το παιχνίδι να μην διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε game modes, γεγονός που πιθανόν να δυσαρεστήσει τους λάτρεις των fighting games, ωστόσο προσπαθεί να καλύψει αυτό το κενό με τις εντυπωσιακές μάχες που προσφέρει, οι οποίες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα εθιστικές. Τα γραφικά είναι πανέμορφα και ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολος, γεγονός που το καθιστά προσβάσιμο τόσο από αυτούς που έχουν δοκιμάσει τους προηγούμενους τίτλους, όσο και από αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με ένα Dissidia game.
65
George Bosnakis
2018-02-12
Μια ίσως αχρείαστη προσθήκη στη σειρά που φαίνεται να έχει στόχο καθαρά την πιο ανταγωνιστική online σκηνή, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα στους servers. Τομείς όπως το story και το couch vs φαίνεται να έχουν παραμεληθεί, αλλά το soundtrack και τα γραφικά δεν παύουν να είναι εντυπωσιακά.
65
Σταύρος Ζήσης
2018-02-10
Το Dissidia Final Fantasy NT για κάθε ένα πράγμα που έχει κάνει σωστά, κάνει κάμποσα άλλα πράγματα λάθος. Με το να έχει σαν κύριο focus το online κοινό, προσφέρει ελάχιστο περιεχόμενο για το κοινό που θα περίμενε τον ίδιο όγκο που είχε έστω το Dissidia 012. Η φρενήρης δράση του, όσο ωραία και φανταχτερή κι αν είναι, είναι το μόνο που έχει απομείνει από τον πυρήνα του Dissidia, ενώ τα RPG στοιχεία του πλέον δίνουν τη σκυτάλη σε ένα πιο actionized παιχνίδι.
65
Allex
2018-02-14
Σαν φόρος τιμής σε όσα αγαπάμε από τη σειρά Final Fantasy, το Dissidia Final Fantasy NT τα πάει καλά. Δεν προσφέρει όμως αρκετό περιεχόμενο για offline single-player ενασχόληση, παρουσιάζει μια καλούτσικη ιστορία αλλά μέσα από ένα περίεργα δομημένο και μερικές φορές εκνευριστικό story mode και σας φέρνει αντιμέτωπους με μια ασταθή online εμπειρία. Έτσι, το άστρο του δύει νωρίτερα απ' ότι θα έπρεπε και απογοητεύει όσους περίμεναν κάτι πραγματικά καλό.
65
Ilias Boutsis
2018-02-16
Το μόνο θετικό που είδα στο παιχνίδι είναι το αρκετά μεγάλο roster από χαρακτήρες και τα εκπληκτικά γραφικά με τις υπέροχες λεπτομέρειες που έχει ο κάθε χαρακτήρας και οι Arenas. Πιστεύω πως αν ασχοληθεί λίγο η Team Ninja παραπάνω μαζί του ίσως με κάποιο update patch να δούμε μεγάλη βελτίωση με τον συγκεκριμένο τίτλο γιατί είναι κρίμα ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσο μεγάλο franchise να "θαφτεί" μόνο του. Επίσης, θέλω ακόμα, πριν σας αφήσω, να τονίσω πως δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ των χαρακτήρων και των δυνάμεών τους.
57
Kostas Nikolouzos
Το ιδιαίτερο σύστημα μάχης και το ικανοποιητικό ρόστερ χαρακτήρων είναι ότι ξεχωρίσαμε. Από εκεί και πέρα απογοήτευση. Ελάχιστο περιεχόμενο σε Modes, τραγικό Story Mode, κακό UI που συγχύζει στις μάχες, κακοί Servers, απουσία τοπικού Multiplayer και μία ευκαιρία για κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό που πήγε χαμένη.
55
Βάσω Κοζαδίνου
2018-02-06
Οι μάχες έχουν ενδιαφέρον, είναι γεμάτες εφέ και δράση, και παρά τα προβλήματα με τα controls, σε ένα γενικό πλαίσιο προσφέρουν λίγα νεύρα και παραπάνω από λίγη διασκέδαση. Το story mode του παιχνιδιού (όχι καθαυτό, αλλά ο τρόπος που υπάρχει στο παιχνίδι), για εμένα είναι επιεικώς απαράδεκτο, και αποτελεί το βασικό παράπονο που έχω από το Dissidia ΝΤ.
55
Ανδρέας Γρυπάρης
2018-02-08
Η Team Ninja παρά την εμπειρία της στα Fighting μας παρουσιάζει το χειρότερο και το πιο απογοητευτικό κεφάλαιο της σειράς Dissidia Final Fantasy.
50
Σταύρος Λιναρδάκος
2018-02-02
Το παιχνίδι της Square Enix και της Team Ninja δεν προσφέρει ούτε ικανοποιητικό περιεχόμενο, αλλά ούτε σωστή καμπύλη εκμάθησης και πρόκληση που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του παίκτη στο offline τμήμα.
50
Βασίλης Γεωργακόπουλος
2018-02-04
Αν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε τον απαραίτητο χρόνο για να γίνετε φίλοι με όλους τους μηχανισμούς του Dissidia Final Fantasy NT, θα τα πάτε σίγουρα καλά. Αν ήρθατε όμως εδώ για την ιστορία, καλύτερα παίξτε μια ακόμα φορά το Final Fantasy XIII. Ακόμα και εκεί θα βρείτε κάτι καλύτερο.