85
Κώστας Καμινάρης
2018-02-16
Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε πως το Lost Sphear είναι γενικά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μουσική, γραφικά, gameplay, ιστορία και χαρακτήρες, όλα συνθέτουν ένα σύνολο που μας κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Χρησιμοποιεί θελημένα μια ήδη υπάρχουσα αλλά επιτυχημένη συνταγή και το κάνει σωστά.
67
Kostas Nikolouzos
2018-02-14
Η υπερβολική προσπάθεια αναβίωσης old-school JRPG εμπειρίας αποτρέπει τον τίτλο από το να αποκτήσει τη δική του ταυτότητα αφού δεν διαθέτει μοναδικά στοιχεία. Ξεχωρίσαμε το συναισθηματικό του Soundtrack και την άριστη τεχνική του απόδοση.
65
Σάββας Μεσελίδης
2018-02-10
Αρκετά μέτριο παιχνίδι που απευθύνεται στους λάτρεις του είδους και σε νοσταλγούς των παλιών κλασικών JRPGs.
65
Marioland
2018-02-12
Αν σας άρεσε το I Am Setsuna και έχετε Switch, που είναι η πιο αρμόζουσα πλατφόρμα για τέτοιου είδους παιχνίδια, το Lost Sphear είναι ότι πρέπει για εσάς. Αν όχι, καλύτερα να ξεσκονίσετε τις παλιές κασέτες και CD σας.
63
Gkogkas Antonis
2018-02-08
Ένας μέτριος τίτλος που θέλει αρκετές βελτιώσεις. Σενάριο που χωλαίνει, με το gameplay να είναι κουραστικό και ελλιπές. Αυτό που σώζει την Tokyo, είναι ο άρτιος σχεδιασμός του παιχνιδιού όσο αναφορά τα γραφικά και το Design.
60
Ανδρέας Γρυπάρης
2018-02-04
Αποτυγχάνει να αναβιώσει τα JRPG του παρελθόντος και το μόνο που καταφέρνει είναι να μας κάνει να τα νοσταλγήσουμε ακόμη περισσότερο.
60
Μάνος Βέζος
2018-02-06
Δεν θέλουμε να σταματήσει τις προσπάθειές της ομάδα ανάπτυξης. Σίγουρα όμως πρέπει να μας πείσει, την επόμενη φορά ελπίζουμε, αν θέλει να αγγίξει την παλιά αίγλη του είδους και να τη φέρει στο σήμερα ή απλά να πατάει για πάντα στα θεμέλια του I Am Setsuna.
55
Βάσω Κοζαδίνου
2018-02-02
Το Lost Sphear είναι ένα retro love letter με τη μορφή ενός JRPG παιχνιδιού. Απευθύνεται κατά βάση στους λάτρεις και ακόλουθους του είδους, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν ένα νέο παιχνίδι που θα τους χαρίσει πολύ νοσταλγικές στιγμές από πολλά αγαπημένα τους παιχνίδια. Μόνο του όμως ως παιχνίδι, και πέρα από τη νοσταλγία και το ενδιαφέρον concept, δεν θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό JRPG που χρειάζεται να ασχοληθεί ο μέσος gamer.