70
Γιάννης Σιδηρόπουλος
2017-11-10
Είναι ένας καλός Racing τίτλος συνολικά που ωστόσο όφειλε να υποστεί πολλές ακόμα βελτιώσεις για να μπορέσει να αγγίξει το μεγαλείο των προηγούμενων τίτλων του franchise.
60
Χρήστος Παπέλης
2017-11-06
Δεν περίμενα να δω κάτι το ολοκληρωτικά νέο, αλλά περίμενα να δω ένα παιχνίδι που έχοντας ανέβει το σκαλί με το προηγούμενο παιχνίδι, θα φτάσει επιτέλους στο επόμενο επίπεδο. Μάλλον είχα θέσει τον πήχη ψηλά, περιμένοντας να δω κάτι διαφορετικό από την ΕΑ, αλλά φαίνεται ότι η νέα φάση του franchise έχει τη δυναμική φωτοβολίδας και το μέλλον φαντάζει αβέβαιο.
60
Χρήστος Λιάπης
2017-11-08
Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα παιχνίδι που προσπαθεί να κάνει αρκετά πράγματα μαζί με μικρή επιτυχία, εισάγει κάποια άλλα αμφιλεγόμενα, αλλά στον πυρήνα του κρύβεται ένα πολύ καλό racing παιχνίδι. Υπήρχε κατά την ενασχόλησή μας με το παιχνίδι η συνεχής αίσθηση ότι μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα, και ότι δεν κάνει το κάτι παραπάνω σε κανέναν τομέα. Γίνονται κάποια μικρά βήματα μπροστά και προσφέρει διασκέδαση στο κοινό που απευθύνεται, αλλά το Payback είναι εν τέλει ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί σχετικά γρήγορα.
55
Νίκος Λυμπέριος
2017-11-04
Το Need for Speed Payback διαθέτει όλα εκείνα τα gameplay χαρακτηριστικά που θα το έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο είδος, όμως αλλοιώνεται από την επιλογή δημιουργίας ενός συστήματος progression που υποχρεώνει τον παίκτη να κάνει διαρκώς τα ίδια πράγματα για να βελτιώσει τα αυτοκίνητά του θέλοντας να εισάγει στο παιχνίδι τις αγορές με κανονικά χρήματα.
40
Βασίλης Γεωργακόπουλος
2017-11-02
Το Need For Speed Payback δεν είναι ένα κακό racing game. Είναι ένα καλό arcade racer, θαμμένο κάτω από λάσπη κακών συστημάτων, αχρείαστων απαγορευτικών, αποτυχημένες προσπάθειες φθηνού εντυπωσιασμού και κουραστικής επανάληψης.