Saw: Legacy(2017)
(Jigsaw) | Πρώτη προβολή: 09-11-2017

80
nikos fekkas
Πρόκειται για ένα θρίλερ με ασταμάτητη αγωνία,μπόλικους βίαιους φόνους και αρκετές ανατροπές!
75
Παντελής Δασκαλέλος
2017-11-20
Ανακατεύει τα κομμάτια του παζλ που συνέθεσαν στο παρελθόν τη σειρά, προσθέτει αρκετά νέα και μας χαρίζει ένα από τα πιο "έξυπνα" και ανατρεπτικά θρίλερ των τελευταίων ετών.
50
horrormovies.gr
Το «Saw: Legacy» δεν δικαιολογεί την ύπαρξή του στο franchise όντας μια μέτρια, άτσαλα δομημένη δουλειά που μόνο σποραδικά σοκάρει και ξυπνά αισθήματα νοσταλγίας μέσω των χιλιοπαιγμένων μοτίβων που χαρακτήρισαν τις ταινίες Saw. Όσοι ικανοποιούνται μ' αυτό, με γεια τους και χαρά τους...
50
Ακης Καπράνος 
2017-11-18
...προφανώς και όλο έχει στηθεί για το αιματηρό πανηγύρι, αλλά ξέρεις από την αρχή τι πας να δεις. Ως τέτοια κατασκευή το «Saw: Legacy» συγκαταλέγεται στα κορυφαία της σειράς και νομίζω πως μόνο έτσι μπορεί να κριθεί.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
2017-11-14
Ποταμοί αίματος, οχετοί βίας, μετριότατο στόρι –νισάφι!
40
Νίκος Δρίβας
2017-11-16
Όντας fan των ταινιών Saw, σίγουρα περίμενα κάτι παραπάνω με βάση τους κανόνες του είδους και τον χαβαλέ που μπορούσε να δώσει, αλλά ειλικρινά έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Τόσο στο συγκεκριμένο frachise, όσο και... γενικότερα.
40
Παναγιώτης Σενούντας
Προσωπικά ήμουν ανέκαθεν fan του Saw, πιο πολύ σαν guilty pleasure φυσικά και το Jigsaw μου έδωσε αυτό ακριβώς που ήθελα. Επομένως αν δεν συμπάθησες ποτέ σου το εν λόγο franchise, μην προσπαθήσεις. Αν όμως πάντα είχες ένα soft spot, δες την και σίγουρα θα σου ξυπνήσει μνήμες. Ειδικά όταν το κλασικό πλέον soundtrack, ακουστεί στο φινάλε της ταινίας.
30
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2017-11-12
Η επιστροφή αυτή δεν μπορεί να αποφύγει την επανάληψη των μοτίβων, καθώς δεν προσφέρει κάτι που οι φανατικοί δεν έχουν ξαναδεί – για τους μη μυημένους, επιφυλάσσομαι.
30
Παναγιώτης Πυλαρινός
Αν και στο φινάλε το σενάριο προσπαθεί να κάνει τη διαφορά, οι δυο δημιουργοί φαίνεται πως μένουν γρήγορα από καύσιμα, με την ταινία να κάνει κοιλιά πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει τίποτα στα όσα ήδη έχουμε δει.
30
Για να είμαι ειλικρινής το ριμπούτ - αυτό δεν είναι ριμπούτ είναι κάτι ενδιάμεσο ή εναλλακτικό - του Saw το περίμενα να έρθει αργότερα χρονικά και όχι τόσο σύντομα σχετικά με το αντίο που έριξε την αυλαία στο έργο του Jigsaw επτά χρόνια πριν. και σαφώς πιο βελτιωμένο, τουλάχιστον στο κομμάτι της ίντριγκας, από ετούτο το αναμάσημα των προηγουμένων στυγερών φονικών.
20
Δάφνη Ράλλη
Αν για οποιονδήποτε λόγο είστε φαν, ξέρετε πως δεν έχει νόημα να διαβάσετε κάποιο κείμενο, από τη στιγμή που όλα δομούνται σύμφωνα με τις εμπορικές επιταγές, οι οποίες εάν σαν κάλυπταν μέχρι και πριν, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν να σας χαλάνε τώρα. Αν δεν είστε φαν, θα ξέρετε ήδη πως δεν υπάρχει λόγος να γίνετε. Άρα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
20
Απόστολος Κίτσος
Παραμένει ένα αρκετά κακόγουστο torture porn, ίσως με 2-3 ευρηματικές σκηνές θανάτων, αλλά τόσο κακοπαιγμένο και κακογραμμένο στο σύνολό του, που καταντά ανυπόφορο.
20
Νίκος Παλάτος
2017-11-04
Ήταν πρωτότυπο και σχετικά ανανεωτικό το πρώτο «Saw» (2004), συνδυάζοντας πολύ αίμα και αστυνομικό μυστήριο. Από τη στιγμή, όμως, που έχουμε φτάσει πλέον να μιλάμε αισίως για την όγδοη ταινία της σειράς, καταλαβαίνει κανείς πως το όλο πράγμα δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα, ούτε στο genre, ούτε καν στο franchise το ίδιο, αν και η τηλεοπτικής λογικής προσέγγιση σε τούτο θα φανεί τόσο οικεία στους νεαρότερους.
20
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2017-11-10
...είναι μια ανόητη και αδικαιολόγητη αναπαραγωγή των προηγουμένων σπλάτερ ταινιών που στόχο έχουν το δίπτυχο «σοκ και χρήμα».
20
Γιάννης Βασιλείου
2017-11-08
Δυσκολευόμαστε να φανταστούμε πώς ακόμα και οι οπαδοί της σειράς μπορεί να μείνουν ευχαριστημένοι από το «Saw:Legacy». Αν , πάλι, μας διαψεύσουν τα εισιτήρια, θα τα ξαναπούμε του χρόνου.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2017-11-06
Το όγδοο κατά σειρά φιλμ της σειράς δεν καταφέρνει να ξεφύγει από την σκιά των προηγούμενων (κακών) συνεχειών του, και μοιάζει παγιδευμένο σε μια δίνη κακών αναφορών της ίδιας του της μυθολογίας.
0
Χρήστος Μήτσης
2017-11-02
Ένα από τα πιο κακόγουστα κινηματογραφικά σίριαλ συνεχίζεται κατορθώνοντας να είναι κάθε φορά και χειρότερο.