85
Μιχάλης Παγκίδης
2017-11-20
To Sonic Forces δείχνει πολλά υποσχόμενο και προσπαθεί να θέσει τον μπλε σκαντζόχοιρο στην παλιά του αίγλη καθώς μετά το εξαιρετικό Sonic Mania, η SEGA παίζει το δεύτερο χαρτί της και το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο.
76
Demy
2017-11-18
Το γεγονός ότι η Sega αποφάσισε να εντάξει στο παιχνίδι την χρήση όπλων, καθώς επίσης και την παρουσία του Avatar, τον οποίο μπορούμε να διαμορφώσουμε όπως εμείς επιθυμούμε, συγκαταλέγεται σαφώς στα θετικά του παιχνιδιού. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα εντυπωσιακά γραφικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Το μόνο αρνητικό στοιχείο του Sonic Forces – αν μπορώ να το πω έτσι – είναι το ότι το παιχνίδι προσπαθεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον όσο περισσότερο γίνεται με το να μας ζητά να επαναλαμβάνουμε συνεχώς πίστες που έχουμε ήδη ολοκληρώσει.
73
Γιάννης Μοσχονάς
2017-11-16
Racing, Platform και Action συστατικά "μαγειρεύτηκαν" από την εξειδικευμένη Sonic Team και δημιούργησαν το Sonic Forces. Είναι ειδικά δομημένο για να το λατρέψουν οι οπαδοί του Sonic σαν τον γράφοντα. Κάθε φορά που αναλαμβάνετε την μοίρα του Sonic και του avatar στα χέρια σας θα νοιώθετε μεγάλη χαρά, απολαμβάνοντας την ταχύτητα, τα άλματα και την εξόντωση των στρατευμάτων του Dr. Eggman.
70
Παναγιώτης Τριάντης
2017-11-12
Η SEGA κάνει σημαντικά βήματα στον πειραματισμό της σειράς για το πώς μπορεί να εξελιχτεί και αυτά κρίνονται θετικά. Οι φίλοι των platformers θα ικανοποιηθούν, ενώ είναι ιδανικό και για παίκτες μικρότερης ηλικίας. Η έλλειψη περιεχομένου όμως σε συνδυασμό με τις χαμένες ευκαιρίες κάνουν τον τίτλο να μοιάζει περισσότερο ως ένα δοκιμαστικό προϊόν για το πού βαδίζει η σειρά παρά κάτι ολοκληρωμένο.
70
Άκης Μαύρος
2017-11-14
Σίγουρα ο Sonic δεν έχει πια την ίδια αίγλη και το ίδιο κύρος ώστε να σταθεί απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, τον Super Mario. Είναι όμως αρκετά δυνατός πλέον με τα Sonic Mania και Sonic Forces, ώστε να επιστρέψει δυναμικά και να πάρει και αυτός το δικό του κομμάτι από την πίτα των platform τίτλων.
69
Ilias Boutsis
2017-11-10
Το Sonic Forces είναι ένα καλοσχεδιασμένο platform game με χαμηλή τιμή αγοράς που υπόσχεται κοντά στις 6 ώρες παιχνιδιού προκειμένου να τερματιστούν και οι 30 πίστες. Το συνιστώ και σε νοσταλγούς του franchise αλλά και σε νεοεισερχόμενους. Η ιστορία του δεν είναι κάτι το σημαντικό, αλλά ειλικρινά ποιος παίζει Sonic για την ιστορία;
68
Kostas Nikolouzos
2017-11-08
Αν είστε διατεθειμένοι να κάνετε τις υποχωρήσεις σας, το Sonic Forces είναι ένα αξιόλογο Platform παιχνίδι με την υπογραφή του αγαπημένου μπλε σκαντζόχοιρου αλλά τίποτα περισσότερο. To Gameplay δεν καινοτομεί αν και υπήρξε η ευκαιρία, η διάρκειά του είναι σχετικά μικρή ενώ έγιναν αντιληπτές ορισμένες κακοτεχνίες στον χειρισμό. Ξεχωρίσαμε την δημιουργία του δικού μας χαρακτήρα και τον ποιοτικό οπτικοακουστικό τομέα.
60
Marioland
2017-11-06
Αν έχετε την όρεξη να παραβλέψετε τις σημαντικές αδυναμίες του Sonic Forces, μπορείτε να περάσετε καλά μαζί του, τουλάχιστον όσο διαρκεί το campaign. Όμως στην μετά-Sonic Mania εποχή, αρκεί ένα τέτοιο μέτριο παιχνίδι Sonic; Είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε από τη σειρά; Το αν αξίζει να το αποκτήσετε εξαρτάται από την απάντησή σας στην παραπάνω ερώτηση.
60
Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος
2017-11-04
Είναι σχεδόν προσβλητικά εύκολο, πάρα πολύ απλό σε μηχανισμούς για Sonic παιχνίδι και ξεκάθαρα πάσχει από έλλειψη ευρηματικότητας. Η Sega προσπάθησε να ξαναγυρίσει στην επιτυχία του Generations, και μπορεί οι νέες ιδέες να είναι καλές, αλλά η βασική μαγιά για να φουσκώσει το ψωμί δείχνει να απουσιάζει.
40
Νικήτας Καβουκλής
2017-11-02
Η έλλειψη νέων στοιχείων στο gameplay είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και πολλές φορές δίνεται η αίσθηση ότι τα πάντα κινούνται on rails. Το Sonic Forces είναι περίπτωση «ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε». Προσθήκες όπως το δήθεν ξεκλείδωμα κάποιων επιπέδων (μίνι παραλλαγές των ήδη υπαρχόντων) και τα daily challenges έχουν το ρόλο των φαρμάκων που έχουν λήξει και δεν έχουν επίδραση στον ασθενή.