90
Στέργιος Πουλερές
2018-05-06
Το Electric Dreams πραγματεύεται πανανθρώπινα και υπερκόσμια ερωτηματικά που όλοι μας θα θέλαμε να δούμε την αλήθεια τους με ένα πετάρισμα των βλεφάρων. Είναι τόσο δυνατό το έργο του Dick, που δεν χρειάζεται καμία φανταχτερή πλαισίωση για να μας απορροφήσει. Πίσω από κάθε ιστορία αναδύεται η μεγαλύτερη βάσανος των ανθρώπων: ο φόβος της μη παρουσίας. Ο φόβος της μη μέθεξης και της μη πρωτοπορίας. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζουμε, επιδιώκουμε να είμαστε μέρος της αλλαγής.
80
Γιώργος Βορριάς & Spirou
2018-05-04
Αν και επιστημονικής φαντασίας, οι ιστορίες εστιάζουν κυρίως στην ίδια την ανθρώπινη φύση. Εναλλακτικά σύμπαντα, ανθρωποειδή, εικονικές προσομοιώσεις και ταξίδια σε άλλους πλανήτες, μας μεταφέρουν στα "ηλεκτρικά" όνειρα του Philip Dick, προσεγγίζοντας την δική του, ξεχωριστή ματιά, προσφέροντάς μας στα περισσότερα επεισόδια ουσιαστικά την επιστημονική φαντασία των 60's, με το επίπεδο τηλεοπτικής παραγωγής του 2017.
65
Παύλος Γκουγιάννος
2018-05-02
Παρά την πολύ καλή παραγωγή της σειράς, που τα περισσότερα επεισόδια άνετα θα μπορούσαν να θυμίζουν κινηματογραφική ταινία, το μεγάλο αγκάθι έγκειται στο ότι ακριβώς επειδή έχουν ειπωθεί πάρα πολλές φορές όλα αυτά, το «Electric Dreams» δεν μπορεί να σε πάει παραπέρα. Με εξαίρεση 4 επεισόδια τα οποία είναι πολύ καλά, το 1ο, το 3ο, το 7ο και το 10ο, τα υπόλοιπα κινούνται σε μέτρια αποτελέσματα.