88
Μίλτος Παγωνίδης
2017-11-20
Η εμπειρία κρίνεται πληθωρική, εντυπωσιακή και μια... από τα ίδια αλλά στην περίπτωση του Call of Duty WWII, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
85
Στέλιος Γαλάνης
Ένας εξαιρετικός τίτλος για την σειρά η οποίος μάλιστα "έσωσε" ίσως την σειρά από την τελική της πτώχευση και έφτασε πάλι το Call of Duty στην κορυφή.
85
Αναγνωστόπουλος Φώτης
Το Call of Duty:WWII αποτελεί την επιστροφή στην αρχική ταυτότητα του franchise, με την Sledgehammer Games να έχει κάνει μία πολύ ικανοποιητική δουλειά, η οποία θα προκαλέσει νοσταλγία στους παλιούς παίκτες, ενώ θα εντυπωσιάσει τους καινούργιους.
85
Κώστας Βλάχος
2017-11-18
Το υπερπλήρες πακέτο του Call of Duty: WWII προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό campaign, ένα ιδανικό co-op και μια multiplayer εμπειρία που πατά στα ποιοτικά στάνταρ που γνωρίζουμε. Αυτή τη φορά, μείναμε ικανοποιημένοι και από τα τρία κομμάτια που απαρτίζουν τον τίτλο, ενώ η χρήση του νοσταλγικού παράγοντα λειτούργησε θετικά. Το προτείνουμε σε όλους τους φίλους της σειράς.
80
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2017-11-10
Το πιο αξιόλογο και ολοκληρωμένο πακέτο Call of Duty των τελευταίων χρόνων. Επιστροφή στις ρίζες της σειράς και στο gameplay που όλοι αγαπήσαμε, προτιμήστε το άφοβα.
80
Χριστιάνα Θάνου
2017-11-14
Η Sledgehammer Games κατάφερε να μας παρουσιάσει έναν τίτλο Call of Duty που φαίνεται πως έχει πέσει πολλή δουλειά. Με θέμα ένα πραγματικό γεγονός και όχι μελλοντικές υποτιθέμενες καταστάσεις, η developer εταιρεία έχει βασιστεί στο παρελθόν, στην πραγματικότητα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έχει μεταφέρει με σεβασμό τα γεγονότα.
80
Dimitris Karamanidis
2017-11-16
Το Call of Duty: WWII προσγειώθηκε από το διάστημα που ταξίδευε τα προηγούμενα χρόνια στο πλανήτη γη και αυτό το βοήθησε να εκτοξευθεί ξανά. Όσοι λοιπόν είχατε ξενερώσει ελαφρώς από τη τροπή των τελευταίων COD και κοιτούσατε με δισταγμό το WWII, θα σας προτείνω να ορμήσετε στη μάχη άφοβα και δεν θα απογοητευτείτε.
80
Μιχάλης Βιλιώτης
2017-11-12
Το Call of Duty WWII κάνει μια θετική επιστροφή στις ρίζες του παιχνιδιού. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τέλεια, αλλά όταν τα τελευταία χρόνια ασχολείσαι με το πως θα κάνει δεκαπλό άλμα ο χαρακτήρας, ξεχνάς τα βασικά. Η ενασχόληση με τον συγκεκριμένο τίτλο ήταν διασκεδαστική και παρά τα μικρά flaws, θα εξακολουθώ να επισκέπτομαι το multiplayer για μερικά games.
78
Κώστας Καλλιανιώτης
2017-11-08
Η Activision/Sledgehammer φαίνεται να κερδίζει το "στοίχημα" της επιστροφής στο παλιό κι αγαπημένο setting του franchise, αλλά μάλλον όχι με τον εκκωφαντικό τρόπο που ήλπιζε (κι εμείς μαζί βέβαια, ως παλαιοί φανς της σειράς).
Πρωτόγνωρα γραφικά σε πολυφορεμένη συνταγή, κατορθώνουν να παντρέψουν το déjà vu στο gameplay και στο σενάριο με ένα... χάρμα ιδέσθαι αποτέλεσμα!
75
Constantinos
Μεγάλα αγκάθια αποδεικνύονται για πολλοστή φορά, ο ξεπερασμένος οπτικός τομέας, το προβληματικό matchmaking (μέχρι τώρα τουλάχιστον) και η εχθρική νοημοσύνη. Το Call of Duty: WW2 δεν καταφέρνει να κοιτάξει κατάματα τα μεγάλα CoD του παρελθόντος. Παρόλα αυτά, αν είστε σκληροπυρηνικοί φαν της σειράς, σίγουρα θα περάσετε καλά μαζί του.
75
Θάνος Τσομπάνης
2017-11-06
Η αλλαγή του setting ήταν σοφή επιλογή και "έσωσε" το παιχνίδι για έναν ακόμα χρόνο. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό. Στην τελική, αυτή είναι η αίσθηση που αφήνει το Call of Duty WWII. Δεν είναι κάτι κακό, δεν θα περάσει κανείς άσχημα μαζί του, αλλά είναι κάτι το οποίο έχουμε ξαναδεί πολλές φορές -από το campaign και τα zombies μέχρι τους πρώτους μήνες ισορροπημένου multiplayer που αργότερα γεμίζουν lootboxes με δυνατότερα όπλα- και μάλιστα, με καλύτερη απόδοση.
75
Kostas Nikolouzos
Οπτικοακουστικά, έχουμε μείνει ικανοποιημένοι από το συνολικό αποτέλεσμα. Οι περιβάλλοντες χώροι έχουν δημιουργηθεί με μεγάλη λεπτομέρεια. Το ίδιο ισχύει και για τα μοντέλα χαρακτήρων. Τα εντυπωσιακά εφέ φωτισμού επίσης προσδίδουν ποιοτικά στοιχεία. Ο ρυθμός των καρέ στο απλό PS4 εναλλάσσεται πάντα πάνω από τα τριάντα ανά δευτερόλεπτο.
Η προσπάθεια της Sledgehammer ήταν τιμιότατη. Αλλά βασικοί τομείς, όπως το gameplay και η δομή του multiplayer συνεχίζουν να είναι οι ίδιοι. Κάτι το οποίο πρέπει να μελετηθεί εκτενέστερα από την Activision.
70
Λεωνίδας Στραβάκος
2017-11-04
Μπορεί το campaign ως απόδοση της ιστορίας, αίσθησης της κλίμακας του πολέμου και ανάπτυξης χαρακτήρων να απογοητεύει και να μην αφήνει με τις ατυχείς επιλογές τον παίκτη να νιώσει ότι παίρνει μέρος σε αληθινά γεγονότα ή να δεθεί με τους χαρακτήρες, στο gameplay όμως αν εξαιρέσουμε τη μέτρια και πολλές φορές κακή AI, το παιχνίδι θεωρώ πως δεν θα απογοητεύσει τους fans.
70
Δημήτρης Ρέντζιος
Η στροφή στην εποχή της αθωότητας των FPS δεν καταφέρνει να ζημιώσει σε καμία περίπτωση το WWII. Ίσα-ίσα, καταφέρνει να φρεσκάρει το franchise με ένα τίμιο campaign και να προσφέρει σε επίπεδο multiplayer τις αναμενόμενες εμπειρίες. Αυτό όμως είναι και το πρόβλημα με το δίκοπο μαχαίρι της επιστροφής στις ρίζες. Όταν πέφτει η σκόνη, όταν σταματούν οι πυροβολισμοί, όταν ανοίξει και το τελευταίο lootbox, ο πήχης μένει σταθερά ακίνητος.
60
Κων/νος Δημόπουλος
2017-11-02
Χρησιμοποιώντας στρατιωτική αργκό, το WW2 είναι σαφώς το πλέον... «προβλεπόμενο» (και προβλέψιμο) Call of Duty που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα - και ο καθένας το ερμηνεύει... όπως ούτως ή άλλως ήθελε!