75
Παναγιώτης Τριάντης
2017-11-10
To Just Dance 2018 επέστρεψε και φέρνει μαζί του όλα τα αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν τον χρόνο που πέρασε και όχι μόνο. Η νέα κατηγορία του Just Dance Kids κάνει τον τίτλο ιδανικό για παίκτες όλων των ηλικιών και τα daily challenges και το World Dance Floor μπορούν να σας κρατήσουν απασχολημένους όσο δεν προβλέπεται πάρτυ στο σπίτι. Δυστυχώς, έχουν αφαιρεθεί πολλά modes ξεγυμνώνοντας τον τίτλο, αλλά η εμπειρία παραμένει ποιοτική και ευχάριστη όπως μόνο το Just Dance το καταφέρνει εδώ και χρόνια.
74
Χριστίνα Χατζημανώλη
2017-11-08
Είναι απλό στο χειρισμό, μπορείς να παίξεις με πολλά άτομα χωρίς να αγοράζεις χειριστήρια, σου φτιάχνει τη διάθεση και σε σηκώνει από τον καναπέ. Είτε ετοιμάζεις ένα fun πάρτι με παρέα, είτε θες έναν εύκολο τρόπο να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάψεις μερικές θερμίδες περνώντας καλά, το παιχνίδι έχει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.
72
Dimitris Karamanidis
2017-11-06
Το Just Dance 2018 είναι μία από τα "καλά" ίδια. Δεν έχει να παρουσιάσει τρομερές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του αλλά μεταξύ μας δεν τις χρειάζεται. Είναι μία κατηγορία από μόνο του και συνεχίζει να κυκλοφορεί σε όλες τις κονσόλες τωρινής και προηγούμενης γενιάς δίνοντας την ευκαιρία για πρόσβαση σχεδόν σε όλους χωρίς να υπάρχουν εκπτώσεις στην ποιότητα εξαιτίας του παροπλισμένου hardware.
70
Μάνος Γρυπάρης
2017-11-04
Ως casual παιχνίδι το νέο Just Dance θα σας δώσει μια πρόσκαιρη διασκέδαση, λογικά θα το βαρεθείτε γρήγορα και κατά την ταπεινή μου άποψη θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη θραύση αν πωλούνταν online στη μισή τιμή.
60
Μάνος Βέζος
2017-11-02
Αν δούμε το Just Dance 2018 ως κάτι ξεχωριστό από την υπηρεσία Just Dance Unlimited, δεν καλύπτει αρκετά μουσικά γούστα, ούτε και κάνει κάτι πραγματικά διαφορετικό φέτος.