Νάνος στο Σπίτι(2017)
(Gnome Alone) | Πρώτη προβολή: 02-11-2017

60
Γιώτα Τσιορβά
2017-11-12
Γεμάτο μηνύματα προς την σωστή κατεύθυνση, όπως η πίστη που πρέπει να έχουμε στον εαυτό μας και η όρθωση αναστήματος απέναντι στην κοινωνική περιθωριοποίηση, αποτελεί μια τρυφερή και διασκεδαστική μάχη μεταξύ μικροσκοπικών πλασμάτων ικανή να την απολαύσεις χωρίς ενοχές σε κάθε ηλικία.
50
Τατιάνα Καποδίστρια
2017-11-10
Ωραίο σκίτσο, σπιντάτη σκηνοθεσία και υπέροχα καδραρίσματα αφηγούνται την ιστορία μιας 12χρονης, που βοηθάει τους νάνους του κήπου της να κατατροπώσουν τα σφαιρικά τερατάκια που έχουν εισβάλει στο σπίτι της.
40
Χρήστος Μήτσης
2017-11-08
Διεκπεραιωτική λογική και λίγες πρωτότυπες ιδέες σε ένα animation του Ελληνοκαναδού Πίτερ Λεπενιότις που στοχεύει στο ανήλικο κοινό.
30
Τάσος Μελεμενίδης
2017-11-06
Με production value, ιδέες και χιούμορ που θα έφταναν μόνο για να γεμίσουν μια αδιάφορη ώρα σε παιδικό τηλεοπτικό δίκτυο, το πώς καταφέρνουν ταινίες σαν το Νάνοι στο σπίτι να βρίσκουν έξοδο στα σινεμά μας εξηγείται από το ότι το είδος είναι το μακράν πιο προσοδοφόρο στη χώρα μας.
20
Νίκος Παλάτος
2017-11-02
Εσύ, ο γονιός συνοδός που διαβάζεις αυτές τις γραμμές επειδή το πιτσιρίκι σου σε έχει φάει να το πας να δει το «Νάνος στο Σπίτι», να ξέρεις πως δεν θα περάσεις καλά. Ούτε το μικρό θα ενθουσιαστεί πιστεύω, αλλά το χατίρι του παιδιού δύσκολα μπορεί να χαλάσει. Εκτός εάν το ξεγελάσεις με κατ' οίκον προβολή του... «Μόνος στο Σπίτι»! Δεν είναι animation, φυσικά, αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2017-11-04
Ένας πραγματικός εφιάλτης που αν τον συνδυάσεις με τα ποπ τραγούδια της Becky G, που παίζουν στο πίσω μέρος της ταινίας, η οποία μπορεί να μην σου λέει τίποτα ως όνομα αλλά σίγουρα την έχεις δεις ως Κίτρινη Ranger στην πρόσφατη κινηματογραφική μεταφορά των «Power Rangers», τότε τα πράγματα παίρνουν μια πραγματικά ανεξέλεγχτη (για την ψυχική σου ισορροπία τροπή).