87
Νίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2020-04-20
Μπορεί να μην έφτασε το ύψος της ψυχολογικής ανάλυσης που έφθασε το Jessica Jones, μπορεί να μην μάγεψε με την ανθρωπογεωγραφία του όπως το Daredevil, όμως πλάτυνε το εύρος συζητήσεων για τα θέματα που μπορεί να αναδείξει μια super hero σειρά, έδειξε πόσο αλληλένδετες έννοιες είναι οι κοινωνικοί αγώνες και η μαζική κουλτούρα.
80
Panos
School Of Rock
2017-01-14
To Luke Cage βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το Jessica Jones, και αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο κάτω από το Daredevil. Αυτό οφείλεται στην «κοιλιά» της μισής season. Αν είχε μοιραστεί κάπως το ενδιαφέρον θα μιλάγαμε για κορυφαία 1η season.
80
Στέργιος Πουλερές
Reader.gr
2020-04-14
Το Luke Cage είναι η σειρά συνώνυμη του Bolt. Κάνει κακή εκκίνηση αλλά από τα 30 μέτρα και μετά δεν πιάνεται. Και αυτό το ξέρεις σε κάθε της κούρσα!
80
Χρήστος Ασάρβελης
Comicdom
2020-04-16
Κάποιες σεναριακές ευκολίες στα μέσα της σεζόν και η μετατόπιση σε λιγότερο ρεαλιστικές απειλές στο δεύτερο μισό, δεν είναι αρκετά για να υποβαθμίσουν την υποδειγματική δουλειά του καστ, τη σκηνοθεσία, τη μουσική υπόκρουση και τον κοινωνικό σχολιασμό που παρέχει το LUKE CAGE, μεταξύ άλλων.
80
Κώστας Φάρκωνας
αθηνόραμα
2020-04-18
Τί "κρατάμε", λοιπόν, από το Luke Cage; Κρατάμε τον πολύ καλό Colter. Κρατάμε την ωραία σκηνοθεσία και την απόδοση του Harlem κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά. Κρατάμε την απίθανη μουσική του - όχι απλώς από τις περισσότερο καλοδιαλεγμένες σε σειρά των τελευταίων ετών, αλλά τόσο ποιοτική ώστε ν' ακούγεται αυτόνομα με απόλαυση - κρατάμε και την ολοφάνερη διάθεση της Netflix να δώσει στην σειρά αυτή ολοδικό της στυλ και χαρακτήρα.
75
Νίκος Παπαδόπουλος
PAPIYAWN
Mε τη βοήθεια του πολύ καλού και δομημένου σεναρίου βασισμένο κυρίως στους χαρακτήρες με καλούς ανταγωνιστές, με κάστ και ατμόσφαιρα που ξεχωρίζουν, είναι για το μεγαλύτερο του μέρος μία πολύ διασκεδαστική σειρά για φάνς του είδους και όχι μόνο.
75
Θοδωρής Δημητρόπουλος
Oneman.gr
2020-04-10
Μοιάζει να διαδραματίζεται 2-3 δεκαετίες πίσω και ο στωικός καθωσπρέπει ηρωισμός του κεντρικού του ήρωα παραπέμπει περισσότερο σε υπερηρωικό Sidney Poitier παρά σε κάτι που βρίσκεται σε άμεσο διάλογο με τον σημερινό κόσμο.
75
Σπυρόπουλος Δημήτρης
StageOne.gr
2020-04-08
Το σενάριο και η ιστορία γενικά κάνει κοιλιά από την μέση και μετά. Οι ηθοποιοί παίζουν σχετικά καλά, οι ρόλοι τους ταιριάζουν γάντι και η σκηνοθεσία επίσης βρίσκεται σε καλό επίπεδο, όπως και η μουσική. Εφέ ιδιαίτερα δεν έχει, αν και όποτε χρειάστηκαν ήταν εκεί χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό.
75
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2020-04-12
Αφήνοντας στην άκρη την πλοκή, έχουμε να κάνουμε με μια σπάνια περίπτωση υπερηρωικού προϊόντος που εξερευνά τη μαύρη κουλτούρα με διεισδυτική ματιά. Είναι η πιο γήινη παραγωγή της Marvel από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι με τον πρώτο κινηματογραφικό «Iron Man» και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ότι αυτή η σειρά υπάρχει εκεί έξω και μάλιστα να συζητείται στο χώρο του mainstream.
70
Σοφία Κυριλλίδου
Reel.gr
Τo Χάρλεμ αγκαλιάζει τη σειρά και η σειρά αγκαλιάζει τα πολιτιστικά στοιχεία που έχει να προσφέρει το ιστορικό Χάρλεμ. Το αποτέλεσμα, άκρως ρεαλιστικό.
70
Μάριος Συλαϊδόπουλος
REVENGE OF TV
2017-01-02
Όταν το επίπεδο των marvel series κορυφώνεται με το masterpiece "Jessica Jones", σίγουρα δεν περιμένεις το φιάσκο του "Luke Cage". Oh, και η σπάνια αναφορά στο όνομα της Jessica αναφέρεται απλά ως "girlfriend". Θα συμφωνήσω ότι η προχειρότητα απλά για να μείνει εντός χρονογράμματος Marvel franchise οδηγεί σε τεράστιες αποτυχίες και προχειρότητες. Αν δεν το έχεις δει, περίμενε καλύτερα το "Iron Fist".
70
Χρήστος Τσαπακίδης
Πρώτο Θέμα
2020-04-06
Είναι μία από τις πρώτες αξιόλογες σειρές που έκαναν πρεμιέρα αυτή τη σεζόν. Έχει δράση, έχει κάποιον κοινωνικό προβληματισμό (με τις επιφυλάξεις που αναφέραμε), καλές ερμηνείες και άψογο soundtrack. 
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2020-04-04
Αποτελεί μια πολύ καλή παραγωγή, έχει πολύ καλή σκηνοθεσία, την απαιτούμενη ατμόσφαιρα και μια σοβαρή πλοκή!
65
Σ.
TV & CINEfeel
Χάρη λοιπόν στη μουσική, το υποβόσκον κοινωνικό και πολιτικό μήνυμα αλλά και τους χαρακτήρες που συμμετείχαν, το «Luke Cage» στάθηκε στο ύψος του παρ' όλη την προβληματική σε πολλά σημεία πλοκή. Σίγουρα, μπαίνει τελευταίο στην μέχρι τώρα κατάταξη, με «Daredevil» και «Jessica Jones» να απέχουν κατά πολύ, αλλά τουλάχιστον έτσι ο δεύτερος κύκλος, με όλες αυτές τις εκκρεμότητες που μας άφησε το τελευταίο επεισόδιο, έχει τα φόντα για περαιτέρω βελτίωση...
50
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2020-04-02
Η σειρά δεν αξίζει το χρόνο σας, αλλά δυστυχώς αν θέλετε να δείτε και το αναμενόμενο Defenders αναγκαστικά θα πρέπει να το υποστείτε.